BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82

Ramazan Aslan’ın Süpermenleri Sahaya İndi

2015 Yaz Tatilinin Antalya'da Otel Adresi...

2015 tatil sezonu için yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde Antalya Otelleri’de yaz tatilinde misafirlerini ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Geçtiğimiz yıl hizmete açılan Lara Kundu’da ki Aska Hotels zincirinin gözbebeği Aska Lara Resort 2015 yaz sezonunda da Antalya’da ailelerin özellikle tercih edeceği otel adresi olarak dikkatleri çekiyor.

Aska Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aslan’ın benim süpermenlerim diye tabir ettiği otel çalışanları ekip ruhunu perçinleyen ve “birimiz hepimiz hepimiz birimiz ve biz Askayız” diyerek tatilcilere ve otel çalışanlarına heyecan dolu dakikalar yaşatarak muhteşem bir futbol turnuvasını Antalya’da Aska Wet'n Wild eğlence kompleksinde gerçekleşirdiler.

  

Aska Lara Resort Otel Departmanlarının birlik ve beraberlik ruhuyla  kaynaştığı ve takım ruhunu ifade ettikleri organizsyonda Aska Lara Genel Müdürü Cüneyt Çakalel, önce tel örgülerin arkasından takımlara tecrübeli bir teknik direktör gibi direktifler vererek futbol müsabakalarını yöneten isim oldu. Ödül töreninde ise Aska Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aslan ve eşi Fadime Aslan müsabakalarda başarılı olan otel departmanlarının takımlarına ödüllerini verirken oldukça duygu dolu anlar yaşanıldı. Ramazan Aslan otel çalışanlarına hepiniz gönlümüzün birincilerisiniz işte benim süpermenlerim hepinizle gurur duyuyorum diyerek altın gümüş ve bronz kupaları sahiplerine verdi.

  

Kendisiyle görüştüğüm Ramazan Aslan; Alper Tekbaş Heyecan varsa başarı vardır, alçak gönüllük , insani saygı, sevgi ve yardım sever bir ekip ruhuyla misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamanın onur ve gururunu yüreğimizde taşıyoruz.

  

Dünya üzerindeki küresel süreçte global gelişim ve değişime ayak uydurmak ve takip etmek zorundasınız. Aska Hotel ailesi olarak ta kurumsal marka kimliği ve bilincimizle öz değerleri koruyarak sürekli serpilerek sürekli değişen gelişen lokalden globale küreselleşen dünyanın jeopolitik ve ekonomik durumlarını analiz eden bir otel markası sürdürülebilir dinamik, misafir odaklı bir otelcilik anlayışıyla yolumuza emin, sağlam adımlarla devam ediyoruz. Otel projelerimiz gerek yurtiçinde gerekse yurt dışında 2015 ve daha sonraki yıllarda da Türk Turizmine artı değer kazandırma gayret ve arzusu içersindeyiz. Ben ve ekibim faaliyetlerimi bu doğrultuda sürdürüyoruz ve hiç durmadan sürekli üretiyoruz.

  

Bu vesileyle 2015 tatil sezonunun ülkemize ve dünyaya hayırlı  bereketli olmasını diliyorum. Unutmamalıyız ki tarlaya ektiğimiz her tohum gelecekte meyve verecektir ama doğru zamanda doğru şekilde ekersek…  

Herkesi Aska Lara’ya bekliyoruz.

  

Benimde büyük  bir keyifle izlediğim ve alkışladığım Aska Hotels Ramazan Aslan Yönetiminde inancın zaferini yaşatmaya ant içmiş kol kola, birimiz hepimiz hepimiz birimiz  ve ailemiz için diyerek tatilcilerin ve iş ortaklarının gönlünde taht kurmaya devam ediyor.  Yaz tatiliniz için ailenizle birlikte 2015 ‘de de mutlu ve memnun olacağınız bir otel adresi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Aska Lara Resort Hotel’i inceleyin derim.

Tati tadında kalın.