BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Raketini Cup Gel şenlikleri bitti

Balıkesir’in Edremit ilçesinde gerçekleştirilen ve 8 gün süren ‘Raketini Cup Gel’ adlı şenlikler, yapılan final müsabakaları ile sona erdi.

Abone ol

60 sporcu ve 35 çocuğun katıldığı, yüzlerce seyircinin izlediği müsabakalar, Altınoluk Tenis Kulübü’ndeki finallerle son buldu.

Küçükler kategorisinde sıralama yapılmayarak tüm çocuklar ödüllendirildi. Anneler günü nedeniyle ödüllerini annelerinden alan miniklerin mutluluklarına diyecek yoktu.

 Büyükler 5 kategoride yarıştı. Dereceye girenler; Bayanlar: (yeni başlayanlar) 1. Sibel Arslan, 2. Selda Güreli, 3. Nurgün Gökalp, 4. Arzu Kaynak,

Bayanlar: (orta seviye) 1. Nilüfer Özkoç, 2. Duygusal Cenksoy, 3. Sanem Ertür, 4. Esin Gün,

Erkekler: (yeni başlayanlar ) 1. Sabahattin Ünal, 2. Emre Büker, 3. İsmail Yağcı, 4. Zeki Kısakürek, Erkekler: (orta seviye) 1. Hasan Erkan, 2. Doruk Cenksoy, 3. Aykut Çakırcalı, 4. Selcuk Atlı, Erkekler: (ileri seviye) 1. Atilla İlhan, 2. Dr. Süleyman Güler, 3. Gürcan Selcuk, 4. Cavit Özgören.

Ayrıca, geçen sene olduğu gibi bu sene de şenlikle ilgili halkı bilgilendiren ve desteklerini esirgemeyen Altınoluk, Güre, Akçay ve Edremit Belediyeleri, Körfezde Star Gazetesi, Körfezde Olay Gazetesi, Önce Körfez Gazetesi, Ege Gündem Gazetesi, Körfezde Hakimiyet Gazetesi, İhlas Haber Ajansı (İHA) Edremit Körfez Bürosu, Oksijen Dergisi, Zeytin Dergisi, Best FM ve Gözde Tur’a da katkılarından dolayı teşekkürler edildi.
Derece alan başarılı oyuncular, ödüllerini Edremit Rotary Kulübü, Edremit Uğur Dershaneleri, Çakıcı Metal, Yağcılar İnşaat, Midas Zeytinyağları, YDS Academy, İlkbahar Emlak ve Ege Spor temsilcilerinin ellerinden aldılar.
Kapanış balosu ise görülmeye değerdi. Sekiz gün süresince kıyasıya mücadele eden gerek tenisçiler, gerek se destekleyicileri ve komite üyeleri hazırlanmış olan hoş ortamda tüm yorgunluklarını attılar. Komite üyeleri bir şenliği daha başarıyla bitirmenin mutluluğunu yaşadılar.
Tüm yetkililere teşekkür eden katılımcılar, “Yaz sonunda tekrar böyle bir organizasyon yapalım ve hatta bu güzel ortamı bir kulüp çatısı altında birleştirelim” dedi. Final balosu neşe içinde son buldu.