BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Erzurum buzda ilk kupasını aldı

Kocaeli’nde yapılan Genç Erkekler Türkiye Buz Hokeyi Liginde Erzurum Gençlikspor Türkiye üçüncüsü oldu.

Abone ol

Erzurum Buz Hokeyinde ilk kupasına kavuşmanın sevincini yaşıyor. Kocaeli’nde hafta sonu düzenlenen Genç Erkekler Buz Hokeyi Ligi maçlarına katılan Erzurum Gençlikspor, Türkiye üçüncüsü olarak bronz kupanın sahibi oldu. Antrenör İkram Çintimar ve Buz Hokeyi İl Temsilcisi Abdulhadi Çintimar yönetiminde Kocaeli’ne giden Erzurum ekibi geçen yıla oranla büyük bir tecrübe kazanırken, kupa kazanmanın da mutluluğunu yaşadı.

Büyük çekişmelere sahne olan maçlarda Erzurum ilk maçında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ile karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan ve gol düellosu şeklinde geçen maçta ev sahibi Kocaeli, Erzurum Gençlikspor’u 16-7 mağlup etti. Erzurum Gençlikspor ikinci maçında Ankara Üniversitesi’ni 7-4 mağlup etti. Bu sonuçların ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor şampiyon olurken geçen yıl elde ettiği şampiyonluğu bu yılda kimseye kaptırmadı. Turnuvada Ankara Büyükşehir Belediyespor ikinci oldu. Erzurum Gençlikspor ise üçüncülüğü elde etti. Ligde üçüncülük kupasını kazanan Erzurum Gençlikspor Buz Hokeyi takımı bin TL’lik ödülünde sahibi oldu.

AYAKLARININ TOZU İLE GSİM’DELER
Dün Kocaeli’nden dönen Erzurum Gençlikspor Buz Hokeyi Kafilesi takım halinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürleri Memduh Ceyhan ve Şinasi Polat’ı ziyaret eden hokeyciler, buzda ilk kupayı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Antrenör İkram Çintimar, Buz Hokeyi İl Temsilcisi Abdulhadi Çintimar ve sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Biz üç yıl önce sizi İzmit’e gönderirken, acemiydiniz, oysa bugün çok farklı konuma geldiniz ve profesyonelleştiniz. Artık bundan sonra Erzurum’a daha layık olmaya çalışacağınıza inanıyorum. Üç yıl içinde Türkiye üçüncüsü oldunuz. Önümüzdeki sezon sizden şampiyonluk bekliyorum. Hocanız İkram Çintimar, İl Temsilci Abdulhadi Çintimar ve kulüp başkanınız Memduh Ceyhan’ı fedakârlıklarından dolayı tebrik ediyorum. Hocanıza sahip çıkarsanız ve onun dediklerini yaparsanız zafer sizleri bekliyor demektir. Sizde ışık görüyoruz ve şampiyon olacaksınız” şeklinde konuştu.