BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Rahmi olmadan hamile kaldı

Rahmi yoktu ama bir mucize oldu. Yakında bebeğini kucağına alacak.

Abone ol

32 yaşında iki çocuk annesi Kate Housley, rahmi olmayan ve çocuk sahibi olamadığı için de bunu fazlasıyla kendine dert edinen Fiona O 'Driscoll'un bir anda hayatını değiştirdi.

Fiona and Andrew O'Driscoll çiftinin evliliğine sadece beş gün kala, Kate Housley, onlar için çocuk doğurabileceğini fakat bunu isteyip istemeyeceklerini sorduğunda, O 'Driscoll'lar duyduklarına inanamadı.

Gazeteport'un haberine göre; Fiona ve Andrew, Kate ve helikopter mühendisi eşi Dennis'le tanışarak tam 7 aylık süreyi birbirlerini tanımak için geçirdiklerini anlatıyor. Genç çift, Fiona'nın çocuk doğuramamasından dolayı yaşadığı sıkıntıdan bahsederken, hayatlarının bu kadar çabuk değişmesine inanamadıklarını da sözlerine ekliyor.

Bu fedakarlığın asıl hikayesi ise şöyle:

Rahmi olmayan Fiona'nın yumurtalıkları, kocasının spermiyle labaratuar ortamında döllenerek Kate'in rahmine yerleştiriliyor. Böylece yumurtalıkları kullanılan ancak Kate'in rahmi sayesinde gerçekleşen hamilelik, hiçbir zaman bebeği olmayacak çifte umut oluyor.

Kate şimdi 29 haftalık hamile ve Ekim'de bebeği doğuracak.

Daha önceleri çocuk evlat edinmek istediğini ancak Kate'in bu mucizevi teklifini hiç düşünmeden onayladıklarını belirten Andrew O'Driscoll'a bu bebek, bir anlamda da evlilik hediyesi olmuş.