BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Rahmi Koç an Koç gibi hediye

Rahmi Koç, 60 yıllık arkadaşı Ertekin Dinçay'a Ferrari F430 otomobil hediye etti. Ünlü işadamı önceki yıllarda ise arkadaşına Ford ve Volvo cip vermişti!..

Abone ol

Koç Holding'in Onursal Başkanı Rahmi Koç, yakın dostu işletmeci Ertekin Dinçay'ın 83'üncü yaş gününe katıldı. İstanbul Kalamış'taki Ertekin Bar'da yapılan partide "Bay Şapka" lakaplı Dinçay için, şapka şeklinde pasta hazırlandı. Doğum günü pastasını 60 yıllık arkadaşı Rahmi Koç ile kesen Ertekin Dinçay çok mutlu olduğunu dile getirdi.

BU YIL DA ELİ BOŞ GİTMEDİ
Gecede Ertekin Dinçay'ın sürprizi ise dansözdü. Şovun sonunda dansçı, Rahmi Koç'un yanına giderek ünlü işadamı ile beraber fotoğraf çektirdi. Arkadaşı Ertekin Dinçay'a geçmişte hediye olarak verdiği pahalı otomobillerle tanınan Rahmi Koç bu yıl da beklentileri boşa çıkarmadı. 2008'de 81'inci yaş gününde "Bay Şapka"ya 40 bin euro'luk Ford'un yeni modeli Kuga hediye eden Koç, 2009 kasımında Ertekin'in "Kışa Merhaba Partisi"ne de eli boş gitmemiş ve 60 bin euro'luk Volvo XC60 cip hediye etmişti. Rahmi Koç'un bu yılki hediyesi ise Ferrari F430 oldu. Partiye katılanlar hediye otomobille hatıra fotoğrafı çektirdi.