BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,75
ALTIN 2.492,38
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Rafadan Tayfa müzikali İstanbul'da!

TRT Çocuk'un rekortmen çizgi kahramanları bu kez maskot oldu, Türkiye turnesinde sevenleriyle buluşuyor! Her gittiği şehirde büyük ilgi gören Rafadan Tayfa "Türkiye'dir Burası Müzikali" 22 Ocak'ta İstanbul'da sahne alacak.

Abone ol

Türkiye'nin en beğenilen çizgi film karakterlerinden Rafadan Tayfa ekibi, bu kez Türkiye turnesine çıktı. TRT Çocuk'un izlenme rekorları kıran Rafadan Tayfa, tüm kahramanlarıyla 22 Ocak'ta İstanbul Bostancı Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluşacak.

Rafadan Tayfa'nın çizgi kahramanları muhteşem bir organizasyonla sevenleriyle buluşuyor. Yapımcılığını ve yönetmenliğini İsmail Fidan'ın yaptığı Rafadan Tayfa adlı çizgi film, bu kez "Türkiye'dir Burası Müzikali" ile Türkiye turnesine çıktı. Gittiği şehirlerde kapalı gişe oynayan müzikal, 22 Ocak'ta da Bostancı Kültür Merkezi'nde İstanbul'daki ikinci gösterisini sunacak. 

MÜZİKAL HAZIRLIKLARI 1 YIL SÜRDÜ

İlk olarak 2014'te TRT ekranlarında, çocuklarla buluşan Rafadan Tayfa, son iki yılda sektörün adından en çok söz ettiren yapım olmayı başardı. Bu kez beyaz ekran yerine, sahnede çocuklarla buluşacak olan Rafadan Tayfa "Türkiye'dir Burası Müzikali" için hazırlıklar yaklaşık 1 yıl sürdü. Dünyanın en ünlü yapımlarıyla yarışacak düzeyde bir sahne tasarımına sahip müzikalin müziklerinde, 40'dan fazla enstrüman kullanıldı.

DEV LED EKRAN VE BİLDİĞİMİZ RAFADAN EKİBİ

Anadolu ezgilerinin muhteşem ritmiyle folklorün buluştuğu müzikalde ayrıca sahneye dev LED ekran kuruluyor. Rafadan Tayfa'nın top koşturduğu sokak ve birbirinden eğlenceli günler geçirdi mahalle dekorunun da yer aldığı "Türkiye'dir Burası Müzikali"nde, çocuklar muhteşem müzikler eşliğinde Türkiye'nin dört bir yanını Rafadan ekibiyle birlikte keşfedecek.