BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.425,47
HABER /  GÜNCEL

AK Parti il binasına lav silahlı saldırı!

İSTANBUL'da son dakika bir patlama sesi duyuldu. Sütlüce'deki AK Parti İl Başkanlığı yakınlarındaki patlama sesi polisi alarma geçirdi.

Abone ol

İSTANBUL'da son dakika patlama sesi.  Sütlüce'deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik lav silahıyla saldırı girişimi oldu. Saldırı sonrası ölen ya da yaralanan olmadı.

ÖLEN YA DA YARALANAN YOK

İstanbul'da saat 20:00 sularında da Emniyet Müdürlüğü'ne lav silahıyla saldırı gerçekleştirilmiş, roket emniyet binasının dış duvarına çarpmış ve saldırıda ölen ya da yaralanan olmamıştı.

SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREMEDİ

İlk gelen bilgilere göre, lav silahının AK Parti'nin Sütlüce il binasına yönelik planlanan bir saldırı için kullanılmak üzere oraya getirildiği ancak saldırının gerçekleştirilemeden silahın ele geçirildiği iddia ediliyor.

Ancak silahla ilgili henüz kesinleşmiş bir bilgi yok.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olayda yaralanan olup olmadığı ve herhangi bir yerin isabet alınıp alınmadığı henüz tespit edilemedi. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.



İKİ SALDIRIDA DA AYNI TİP SİLAHLAR KULLANILDI

Emniyet kaynakları, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü binalarına 1,5 saat arayla meydana gelen her iki saldırıda da tek atımlık lav silahı kullanıldığını tespit etti.

Sütlüce'de kongre merkezi ve AK Parti İl Binası'na yakın bir noktadaki halı sahada lav silahı bulundu.