BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Rabia Karaca Kısmetse Olur kızı kimdir sevgilisi var mı?

Kısmetse Olur yeni yarışmacılarından Rabia Karaca kimdir ve aslen nerelidir? Kısmetse Olur yeni sezon kadrosu belli oldu. İşte Kismetse Olur yeni yarışmacaları ve instagram hesapları.

Abone ol

Kısmetse Olur yeni yarışmacıları arasında gelinler evinden Rabia Karaca dikkat çekiyor. Peki kimdir Rabia Karaca aslen nereli, ne iş yapıyor instagram hesabında neler var?

Kısmetse Olur 2. sezon yeni yarışmacıları arasında birinci sezondan iki isim bulunuyor.

Kısmetse Olur evinin yeni yarışmacılarının isimleri şöyle : Aykut Alagöz, Ceyhun Durdu, Deniz Bozkurt, Didem Delen, Gamze Göktürk, Gökhan Sara, Hazal Babalık , Merve Yurdakul, Onur Demirbaş, Rabia Karaca, Semih Kurtulmuş, Adnan Kızıltaş, Serap Gürbüz, Şahin Nart, Tolga Kulakçı

RABİA KARACA KİMDİR?

Kısmetse Olur yarışmacılarından Rabia Karaca herhangi bir mesleğe sahip değil. Ev kızı olan Rabia Karaca ilk günlerde Semih Kurtulmuş ile flört edecek.

Kısmetse Olur damat adaylarından Semih Kurtulmuş'u izleyeci geçen sezondan skandalları ile tanıyor. Murat ile olan ses kaydında Semih Kurtulmuş arkadaşlarına kadın ayarlarken yakalanmıştı. Rabia Karaca Kısmetse Olur evinde ilk günden işte böyle bir adamla flört etmeye başladı.

RABİA KARACA INSTAGRAM HESABI

Kısmetse Olur kızı Rabia Karaca'nın intagram hesabından yansıyan fotoğrafları farklı bir profil ortaya koyuyor.

KISMETSE OLUR YENİ SEZON YARIŞMACILARI

Kısmetse Olur yeni sezon gelin adayları arasında ise eski sezondan isim bulunmuyor. Melis Buse Betkayan ile Ceyda Kırıcı'nın olacağı iddia edilmişti. Ancak açıklanan kadroda bu isimler yer almadı.

KISMETSE OLUR YENİ YARIŞMACILARININ İSİMLERİ

Kısmetse Olur yarışmasının ikinci sezon yarışmacıları toplamda 15 kişiden oluşuyor. İşte Kısmetse Olur yeni yarışmacılarının isimleri;

-Adnan Kızıltaş

-Aykut Alagöz

-Ceyhun Durdu

-Deniz Bozkurt

-Didem Delen

-Gamze Göktürk

-Gökhan Sara

-Hazal Babalık

Merve Yurdakul

Onur Demirbaş

Semih Kurtulmuş

Serap Gürbüz

Şahin Nart

Tolga Kulakçı