BIST 11.037
DOLAR 32,19
EURO 35,02
ALTIN 2.499,46
HABER /  SPOR

R. Madridin sol kanat adayları

Real Madrid sol kanat için arayışa girdi. İşte İspanyol boğasının yıldız adayları

Abone ol

Real Madrid Başkanı Ramon Calderon, sol kanattaki eksikliği gidermek adına Arjen Robben veya Florent Malouda'dan birini transfer edeceklerini söyledi.

Sol kanadına önemli bir oyuncuyu transfer ederek bu bölgedeki sorununun gidermek isteyen Real Madrid'de ilk hedef Hollandalı yıldız Arjen Robben olacak. Calderon'un genç oyuncuyu takıma dahil etmekteki arzusu ve Robben'le anlaşma sağlandığı yönündeki dedikodular da transfer kulislerinde dolaşıyor.

Real Madrid'in uzun zamandır düşündüğü bir diğer isim olan Lyon'lu Florent Maloda'ysa, basına gönlünün Chelsea'de olduğunu açıkladıysa da, Calderon'un B planı olarak kalmaya devam ediyor.

CALDERON ROBBEN'İ BEĞENİYOR

Real Başkanı, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, sol kanat arayışlarının sürdüğünü kaydederek, "Robben ve Malouda'yı çok beğeniyoruz. Ancak ikisi de aynı yerde oynadıkları için sadece birini transfer edeceğiz" dedi.

Bu arada Chelsea'nin de, Arjen Robben'i elinde tutmak için girişimlerde bulunduğu, bu futbolcuya haftalık 133 bin Avro'luk bir teklif sunmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Kaynak: Goal.com