BIST 10.562
DOLAR 32,25
EURO 35,00
ALTIN 2.477,26
HABER /  GÜNCEL

Quaresma olmadı sıra Ballack'ta

Roberto Hilbert ile el sıkışan Beşiktaş, Alman modasını dünyaca ünlü bir yıldız ile taçlandırmak istiyor.

Abone ol

Takımı Alman teknik adam Bernd Schuster'e emanet etmek için gün sayan ve Stuttgart'ın Alman sağ kanat oyuncusu Roberto Hilbert ile el sıkışan Beşiktaş, Alman modasını dünyaca ünlü bir yıldız ile taçlandırmak istiyor.

Chelsea ile sona eren kontratının yenilenmeyeceği açıklanan Michael Ballack için nabız yoklayan Kara Kartal, 33 yaşındaki orta saha oyuncusunu transfer ederek, taraftarına yaşattığı Ricard o Quaresma hüsranını unutturmak istiyor.

SCHUSTER ONAY VERMİŞ

Ballack, Quaresma transferinin gerçekleşme ihtimalinin zayıfladığı günlerde gündeme geldi. Schuster ile İspanya'da gerçekleşen ilk buluşmada fikri sorulan Alman teknik adamın, "Ballack'ı kim kadrosunda görmek istemez ki. Türkiye'ye gelir mi bilmiyorum ama eğer kadromuza katabilirsek, çok önemli bir lider kazanırız" cevabı üzerine, Beşiktaşlı yöneticiler, Alman Milli Takımı'nın kaptanı için çalışmalara start verdi. Dün Chelsea cephesinden gelen sözleşmesi uzatılmayacak haberi siyah-beyazlıları cesaretlendirirken, Schalke'nin de ısrarla istediği yıldız oyuncu için vatandaşı Schuster'in de devreye gireceği öğrenildi. Beşiktaş'ın Ballack için yıllık 4 milyon Euro'yu gözden çıkardığı da gelen haberler arasında.