BIST 10.160
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.394,72
HABER /  GÜNCEL

Quarasma Beşiktaş sevgisini kanıyla ispatlad

Taraftarın sevgilisi Quaresma, imza töreninde Beşiktaş için kanını akıtacağı sözünü nasıl tuttuğunu anlattı

Abone ol

Schuster'in gidişinden kendilerini sorumlu tutan Portekizli yıldız, Beşiktaş'a olan sevgisini de "Birkaç maçta dudağım patladı ve gerçekten kanım aktı" sözleriyle dile getirdi.

Zaman'dan Temel Yirmibeşoğlu imzalı habere göre Beşiktaş'ın dünyaca ünlü yıldızı Ricardo Quaresma, Bernd Schuster'in takımdan ayrılmasının kendilerini utandırdığını söyledi.

Sahada başarılı olamadıkları için Alman çalıştırıcının gönderildiğini kaydeden Quaresma, Tayfur Havutçu'dan övgüyle söz etti. Q7, taraftara olan borçlarını da Türkiye Kupası'nı alarak ödeyeceklerini ifade etti.

GİDİŞİ HEPİMİZİ UTANDIRDI

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Alman Teknik Direktör Bernd Schuster'in takımdan ayrılmasına kendilerinin sebep olduğunu söyledi. Kartal Bakışı adlı internet sitesine geride kalan dönemi değerlendiren Quaresma, gelecek sezon takımdan ayrılacağı ile ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını da vurguladı. Kayserispor maçından sonra Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Portekizli futbolcu Simao Sabrossa'nın da yer aldığı bir yemekte düşüncelerini aktaran Quaresma, "Uzun süreli bir kontrata imza atarak Beşiktaş'a geldim. Benim için büyük fedakârlıklar yapıldı. Ayrıca Teknik Direktör Bernd Schuster'in gidişi hepimizi üzmekten öteye utandırdı. Biz başarılı olabilseydik Schuster gitmezdi." ifadelerini kullandı.

GÖRÜŞLERİ GERÇEKÇİ

Alman çalıştırıcının yerine görevi üstlenen Tayfur Havutçu'nun saha içi görüşlerinin çok etkili olduğunu anlatan Portekizli yıldız, "Tayfur Havutçu ile sezon başından beri beraber çalışıyoruz. Varlığı bizler için büyük şans. Görüşleri, bu lig için çok gerçekçi. Zaten kulübün şampiyonluklarını bizzat yaşamış ve diğer takımları çok iyi tanıyan tecrübeli bir teknik direktör. Takımla yakından ilgileniyor ve hepimizden şartlar ne olursa olsun mücadele etmemizi istiyor. Kayseri maçında söylediklerinin haklılığını saha içerisinde yaşayarak gördük." dedi.

Beşiktaş'a borçlu olduklarını da düşündüğünü kaydeden Quaresma, sözlerini şöyle sürdürdü: "İmza töreninde 'Beşiktaş için kanımı akıtacağım' demiştim. Birkaç maçta dudağım patladı ve gerçekten kanım aktı. İşin gerçeği Beşiktaş'a başarılar yaşatmak için bu sözleri söylemiştim ama olmadı. Kimse merak etmesin, önümüzde Türkiye Kupası var. Başkana ve Serdal Bey'e söz verdik. Kupayı alarak taraftarımızdan özür dileyeceğiz."