BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.412,15
HABER /  GÜNCEL

Putin Erdoğan'a bakın ne önerdi!

Rusya Devlet Başkanı Putin, Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği toplantısı için Türkiye'ye geldi. Putin, Erdoğan görüşmesi sona erdi

Abone ol
PUTİN İSTANBUL'A ÇOK KEYİFLİ GELDİ

Rusya lideri Vladimir Putin, Ekim ayında planlanan ancak ertelenen Türkiye'ye gezisine keyifli geldi. Uçaktan inerken hostesle şakalaştı, yüzünde gülümseyen bir ifade vardı.

Suriye meselesi nedeniyle ters düşen Erdoğan ile Putin buluşmasını dünya izliyor.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN  

Erdoğan ile Putin'in görüşmesinde ilk konu "Putin'in bel ağrıları"ydı. Putin, koltuğa otururken zorlanınca Erdoğan'a spor yapmayı önerdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görüşmesi başladı. Putin, görüşmenin gerçekleşeceği Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'ne saat 13.45'te geldi.

PUTİN ERDOĞAN'A SPOR YAPMAYI ÖNERDİ

Rusya Devlet Başkanı Putin, ofisin girişinde Başbakan Erdoğan tarafından karşıladı. Putin ve Erdoğan, daha sonra görüşmenin gerçekleştirileceği salona geçti.

İki lider el sıkıştıktan sonra koltuklarını oturdu. Erdoğan ile Putin'in görüşmesinde ilk konu "Putin'in bel ağrıları"ydı.

Putin'in Erdoğan'a spor yapmayı önerdiği duyuldu. Erdoğan "spor tamam ama judo..." diyerek Putin'in durumuna işaret etti.



galeri.20121203145622.jpg
PUTİN İLE ERDOĞAN NE KONUŞTU?

İki lider İstanbul'daki buluşmalarında Suriye ve Patriot konusunu ele aldılar. Görüşmenin ardından basının karşısına geçen Erdoğan ve Putin dünyanın izlediği açıklamalara imza attılar. (DEVAMINI OKU)

erdoğan-putin.jpg