BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.508,15
HABER /  GÜNCEL

Puhu TV nedir Puhu TV nereden izlenir ücretli mi?

artık insanlar televizyon ekranlarında yayınlanan diziler yerine özel platformlarda yayınlanan dizileri tercih ediyor. Puhu TV'de bu platformlardan biri. İzleyiciler akıllı telefon, tablet ya da bilgisayarına Puhu TV uygulamasını indiriyor, gerekli bilgileri girerek Puhu TV'ye üye oluyor. Puhu TV'de birçok özel diziyi istediği an izleyebiliyor. Peki Puhu Tv ücretli mi?

Abone ol

Artık insanlar özel dizi ve film platformlarından sevdiği yayınları takip ediyor. Bu platformalrdan biri de puhu tv. İnternet üzerinden nasıl puhu tv izleyeceğini araştıranlar ve sorgulatanlar oluyor. puhutv nedir? puhutv nereden izlenir? puhutv'ye nasıl üye olurum? Puhutv ücreti mi? İşte puhutv'ye dair bütün sorularınızın cevabı haberimizde...

puhutv yüzlerce dizi ve filmi yüksek görüntü kalitesiyle hem de ücretsiz izleyebileceğiniz yeni nesil online televizyondur.

puhutv nereden izlenir: İsterseniz www.puhutv.com adresini ziyaret ederek; isterseniz mobil, tablet ve Apple TV uygulama marketlerinden puhutv uygulamasını indirerek izleyebilirsiniz.

puhutv'ye nasıl üye olurum: www.puhutv.com adresinden "Giriş Yap" butonuna tıkladıktan sonra "Üye Ol" sekmesinden dilerseniz mail adresinizle, dilerseniz Facebook hesabınızla üye olabilirsiniz.

puhutv’de dizi veya film izlemek için üye olmam gerekiyor mu: Üye olmadan puhutv'deki tüm içerikleri izleyebilirsiniz. Üye olursanız puhutv sizi tanır ve sevdiğiniz içeriklere daha kolay ulaşmanızı sağlar.

puhutv’ye üye olmak için ücret ödemem gerekiyor mu: puhutv üyeliği ücretsizdir.

puhutv'yi tabletten,bilgisayarımdan izleyebilir miyim: Tabletinizin işletim sistemine uyumlu puhutv mobil uygulamasını indirerek veya tabletinizin tarayıcısından, Akıllı telefonunuzun işletim sistemine uyumlu puhutv mobil uygulamasını indirerek veya mobil cihazınızdaki tarayıcıdan, puhutv'yi bilgisayarınızdan izlemek için http://www.puhutv.com adresini ziyaret ederek izleyebilirsiniz.

puhutv'yi arkadaşlarımla nasıl paylaşırım: puhutv'deki herhangi bir içeriğin sayfasına giderek o sayfadaki sosyal paylaşım butonlarını kullanarak puhutv'yi arkadaşlarınıza ve çevrenize önerebilirsiniz.