BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.418,53
HABER /  EKONOMİ

PTT'nin kargo hizmeti tam size göre

PTT, kargo konusunda müşterilerine pek çok kolaylık sunuyor. Bunlardan biri de iş yerinde teslim hizmeti.

Abone ol

PTT, iş yerinde teslim hizmetiyle evde kargo bekleme derdine son veriyor.

Özellikle e-ticaretin gelişmesiyle kargo hayatımızın bir parçası haline geldi. Pek çoğumuz internetten alışveriş yapıyor, kargo alıyor veya gönderiyor. Kargo kavramı yaşamımızın o denli içinde ki yeni fiiller giriyor dilimize; örneğin “kargolamak.”

Sektör, zaman ilerledikçe hızla gelişiyor, yenileniyor. Bu değişime en verimli şekilde ayak uydurmak için çaba gösteren PTT, kargo konusunda müşterilerine pek çok kolaylık sunuyor. Bunlardan biri de İş Yerinde Teslim Hizmeti. Bu hizmetle, alıcı adres bilgisini vermeden PTT iş yerinden kargosunu teslim alabiliyor. Örneğin, internetten alışveriş yaptınız ve göndericiye adres bildirmek istemiyorsunuz veya evde kargo beklemekten hoşlanmıyorsunuz. İş Yerinde Teslim Hizmeti tam size göre.

ALICININ ADRESİ GÖSTERİLMİYOR

Bu hizmette, kargolarda alıcının adresi gösterilmiyor. Alıcının adı ve soyadından sonra “PTT iş yerinde teslim” ibaresi, varış yerine ise PTT iş yeri adı yazılıyor. PTT İş Yeri Teslim Hizmeti’yle gönderiler bekleme süresi boyunca PTT iş yerinde muhafaza ediliyor, alıcının başvurusu üzerine kendisine teslim ediliyor.
PTT, kargo hizmetlerinde de size kusursuz hizmet vermek için çaba sarf ediyor.