BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

PTT'den taahhütlü özel hizmeti

Taahhütlü özel hizmeti kullanan PTT müşterisi kayıtlı olarak postaya verdiği gönderilerin alıcısına ulaşacağından emin oluyor.

Abone ol

Türkiye’nin en köklü, güvenilir ve saygın kurumlarından PTT A.Ş., bugün kargo-lojistik, bankacılık ve e-ticaret alanlarındaki faaliyetlerinin yanı sıra yaklaşık iki asırdır geleneksel posta hizmetlerini de büyük bir titizlikle yürütüyor.

Kelimelere dökülen mutlulukları, hüzünleri, acıları, heyecanları ileten PTT, posta alanında da müşterilerinin ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda, onların hayatını kolaylaştıracak uygulamalara imza atıyor.

TESLİM ANINA KADAR TİTİZLİKLE TAKİP EDİLİYOR

Bu uygulamalardan biri de Taahhütlü Özel Hizmeti. Bu hizmeti kullanan PTT müşterisi kayıtlı olarak postaya verdiği gönderilerin alıcısına ulaşacağından emin oluyor. Kayıtlı olarak postaya verilen yurt içi mektup, posta kartı, tebrik ve davetiyeler, basılmış kağıt, görme engellilere özgü yazılar kayda tabi tutuluyor. Teslim anına kadar titizlikle takip edilen posta, alıcısına imza karşılığında teslim ediliyor. Postanın kaybolması durumunda ise üst sınırı belirlenmiş tazminat ödeniyor.
Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından PTT’ye verdiğiniz postalarınız güvende, içiniz rahat...

PTT