BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,60
HABER /  GÜNCEL

PTT Bonus Kredi Kartı’yla fırsat ve ayrıcalıklar sizi bekliyor

Türkiye’deki en yaygın kredi kartlarından Bonus Kart’ın fırsat ve ayrıcalıkları ile PTT tecrübesi bu hizmetle bir araya geliyor.

Abone ol

Kredi kartları hayatımızın vazgeçilmezi. Kolay taşınabilir ve kullanımı pratik bu kartlar çeşitli indirimlerden faydalanabilme, taksitli alışveriş yapabilme ve nakit yerine geçen puan biriktirebilme gibi pek çok avantaj sunuyor.

Faaliyet gösterdiği tüm alanlarda vatandaşlara hep daha iyi hizmet vermeyi amaçlayan PTT A.Ş., müşterilerini PTT Bonus Kart’la buluşturuyor. Türkiye’deki en yaygın kredi kartlarından Bonus Kart’ın fırsat ve ayrıcalıkları ile PTT tecrübesi bu hizmetle bir araya geliyor.

PTT Bonus Kredi Kartı nakit çekimde, mal ve hizmet alımında belirlenen kredi limitleri dahilinde kullanılabiliyor. MasterCard logolu bu kartlara başvurular tüm PTT işyerlerinden yapılabiliyor. PTT Bonus Kredi Kartı’nın bir diğer avantajı da ilk yıl sizden hiçbir şekilde kart ücreti talep edilmemesi. Bu karta ait borçlarınızı ise tüm PTT işyerlerinden ve Pttmatiklerden ödeyebiliyorsunuz. İnteraktif Posta Çeki (İPÇ) hesabınız bulunuyorsa borçlarınızı bu hesap üzerinden yatırabiliyorsunuz. Classic, Gold ve Platinum olmak üzere üç tip sunulan PTT Bonus Kredi Kartı’ndan birini tercih edin, fırsat ve ayrıcalıkları kaçırmayın.

PTT