BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Protestoculara çok ağır sözler

Türk Telekom Arena'da Başbakan Erdoğan'ı protesto edenlere çok ağır laflar.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın protestolar yüzünden Türk Telekom Arena’yı terk etmesinin hemen ardından twitter’dan çok ağır tepkiler geldi. Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Müşaviri Yasin Ekrem Serim ve İBB Spor A.Ş. Genel Müdürü Selim Terzi protestocular hakkında çok ağır konuştu. Her kisi de twitter hesaplarını kapattı.

İBB'ye bağlı Spor A.Ş.'nin Genel Müdür Yardımısı twitter'da protestocular için 'Şerefsizler, kahpeler' yazdı. Enerji Bakanı Taner Yıldız, Galatasaraylı olmayı askıya aldığını açıkladı.

“ŞEREFSİZLER”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Spor A.Ş.’nin Genel Müdür Yardımcısı Selim Terzi, twitter’daki hesabından Galatasaraylı taraftarlar için çok ağır ifadeler kullandı. Terzi, “Galatasaraylılığımdan utanıyorum. Başbakanı, TT Arena’da yuhalayanların babaları belli değildir, buna eminim. Şerefsizler yuhalayan kahpe GS taraftarı” diye yazdı. Selim Terzi bu ifadelerinin basına yansıması üzerine twitter hesabını kapattı.

"KUŞ BEYİNLİLER"

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’a bağlı Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Müşaviri Yasin Ekrem Serim de, sarı-kırmızılı taraftarlara hakaret etti.
Serim, “Böyle bir şerefsizlik yok. Nankörsünüz... Kimin sayesinde o statta maç izliyorsunuz. Kim yaptı lan o stadı size. Gerizekalı, kuş beyinliler” ifadelerini kullandı. Yasin Ekrem Serim de, Selim Terzi gibi hesabını kapatarak twitter’dan ayrıldı.

GALATASARAYLILIĞINI ASKIYA ALDI

Galatasaraylı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın tepkisi farklı oldu. Protesto sonrası Galatasaray taraftarlığını askıya aldığını açıklayan Yıldız şunları söyledi:

"Ben Cumartesi gününe kadar Galatasaraylıydım. Şuan ilişkilerimi gözden geçiriyorum. Çocuklarımla beraber konuştuk bundan sonraki haftalarda Galatasaraylı değiliz. Bu durum mutlaka düzeltilecektir. Şuan Galatasaraylı olmayı askıya aldık.”