BIST 10.228
DOLAR 32,22
EURO 35,13
ALTIN 2.475,20
HABER /  GÜNCEL

Profilo’dan anneler için kişisel bakım

Profilo'dan annelere çok özel. Profilo, anneler için kişisel bakımlarında yenilik yaratacak fön makinesi ve epilasyon aletiyle farklı hediye seçenekleri sunuyor.

Abone ol

Epilasyon aleti ile annelerin ciltleri pürüzsüz bir görünüme kavuşurken, saç kurutma makineleriyle de saçları kırılmadan şekillenecek, hacim ve sağlık kazanacak.

Profilo fön makineleri saçlara, kurutmanın ötesinde aynı zamanda hacim de vererek, daha güzel bir görüntü kazandırıyor. Profilo’nun fön makinesi portföyündeki yeni modeli SK7000 titan metalik gövdesiyle dayanıklılığının yanı sıra şıklığıyla da öne çıkıyor.

6 ısı, 2 hız ayarı ile 2000 Watt’lık SK7000 modeli, beraberindeki difüzör ve hava üfleme fonksiyonunu yoğunlaştıran döner başlık sayesinde saçları kuruturken hacim de kazandırıyor. Aynı zamanda soğuk hava ayarı da bulunan modellerde bir diğer pratik özellik de çıkartılabilir filtreleri sayesinde kolayca temizlenebilmeleri. Aşırı ısınmaya karşı emniyet termostatı korumalı olan Profilo fön makineleri hem kullanıcının emniyetini, hem de saç sağlığını güvence altına alıyor. Profilo aynı zamanda, 1200;1400;1600 ve 1800 Watt’lık diğer fön makinesi modelleriyle de her ihtiyaca yönelik alternatifler sunuyor.

Annelere sağlıklı ve bakımlı bir ten hediye edin...
24 ayar hipoalerjik altın başlığı sayesinde, cildi tahriş etmeyen ve alerji oluşumunu önleyen Profilo epilasyon aleti EPL 2000, özellikle hassas ve alerjik bir cilt yapısına sahip kişiler için istenmeyen tüylerden kurtulmanın en ideal ve sağlıklı çözümü. Hassas bölgeler için, hız düşürülüp daha yavaş çalışılabiliyor. Doğal bitkisel elyaflı masaj süngeri ise, epilasyon sonrası cilde bakım yapıyor. Pürüzsüz ve saten gibi bir görünüme kavuşan cilde yumuşaklık kazandırıyor.

Daha ayrıntılı bilgi için 

                 www.profilo.com.tr