BIST 10.324
DOLAR 32,21
EURO 34,75
ALTIN 2.453,74
HABER /  GÜNCEL

Profesör Köni ağzından kaçırdı

NTV'de Oğuz Haksever'in sunduğu "Bugün yarın" programında konuşan Prof. Dr. Hasan Köni, ağzından öyle bir kelime kaçırdı ki...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Prof. Dr. Hasan Köni, "Usame Bin Ladin'i öldürdük, terör bitti" diyen ABD yönetimi için "Nah bitti. O devam edecek. El Kaide bitmedi ki" ifadelerini kullandı.

Oğuz Haksever'in sunduğu canlı yayında ABD başkanlık seçimleri ve Ortadoğu'ya etkileri tartışıldı. Konuklar arasında yer alan Kültür Üniversitesi öğretim üyesi Köni'nin sözleri herkesi aşkına çevirdi. Köni, hiç bozuntuya vermeden sözlerine devam etti.

Haksever, Köni'ye "Obama kalırsa Suriye'de ne olur" diye sordu. "İki taraf da gelse Türkiye'nin başıra çorap örmezler" diyen Köni, Amerika'nın probleminin Çin olduğunu söyledi.

Amerika'nın iflas etmesinin asıl nedeninin yaptığı askeri harcamalar olduğunu söyleyen Köni, sözlerine şöyle devam etti:

"NAH BİTTİ"

"O yüzden Afganistan'dan çekiliyor. Onu da ispat etmek için Usame bin Ladin'i öldürdük, terör bitti. Nah bitti. O devam edecek, El Kaide bitmedi ki.. Biz Karayılan'ı öldürünce PKK bitti öyle mi? Amerikan elçisi öyle bir atış yapmış. Peşinden Irak'tan çekiliyor. Ondan sonra Suriye'ye girip oraya para harcayacak. "