BIST 10.229
DOLAR 32,31
EURO 34,80
ALTIN 2.405,42
HABER /  DÜNYA

Prens striptizde basıldı

İngiltere tahtının üçüncü sıradaki varisi Prens Harry, gittiği striptiz kulübünde paparazzilere yakalandı.

Abone ol

İngiltere tahtının üçüncü sıradaki varisi Prens Harry, askeri okuldaki eğitimini tamamlamasını kutlamak için arkadaşlarıyla gittiği striptiz kulübünde paparazzilere yakalandı.

Prens Harry, kutlama için gittiği Batı Londra'daki Spearmint Rhino adlı striptiz kulübünde çalışan kızların 'kucak dansı' tekliflerini başta ''olmaz, kız arkadaşım var'' diye reddetti.

Daily Mirror gazetesinin haberine göre, Prens Harry, Litvanyalı 21 yaşındaki Mariella Butkute'nin ısrarını ise kıramadı, kızla kucağında 10 dakika sohbet etti. Prens ve arkadaşlarının striptiz kulübünün ardından, başka bir gece kulübüne giderek geç saatlere kadar eğlendikleri belirtildi.

Prens Charles'ın resmi konutundan ise konuyla ilgili yorum yapılmak istenmediği açıklaması geldi. Prens Harry, İngiliz askeri akademisi Sandhurst'teki eğitimini tamamlamasının ardından önümüzdeki hafta sonu yapılacak ve büyükannesi Kraliçe Elizabeth'in de bulunacağı resmi geçit törenine katılacak.

Geçtiğimiz şubat ayında Prens Harry'nin mayıs 2007'de Irak'taki görevine başlayacağı öne sürülmüşüt. İngiliz basını Prens Harry'yle ilgili haberlerini savunma kaynaklarına dayandırmıştı.

CNNTURK