BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Poyraz Karayel son bölüm özeti!

Poyraz Karayel son bölümüyle Kanal D ekranlarına geldi. Poyraz Karayel'in 26. bölümünde Poyraz bir kez daha intikam peşinde koşacaktır.

Abone ol
Poyraz Karayel'de tansiyon yükseliyor. Kanal D'nin rekortmen dizisi Poyraz Karayel'de Sinan vurulur. Hastaneye kaldırılan ve ölüm kalım savaşı veren Sinan için Poyraz ise intikam ateşiyle yanıp tutuşur. İşte Poyraz Karayel'de bu hafta yaşananlar;

Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı , başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen , Hare Sürel , Ece Özdikici ,Cem Cücenoğlu,  Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları, geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizi bu hafta 26. bölüm ile Kanal D ekranlarına geldi.

poyraz-karayel-son-bolum.jpg

BU HAFTA NELER YAŞANDI? 
 
Sinan, Hastanede Yaşam Savaşı Veriyor. Poyraz ise Oğlunun İntikamının Peşine Düşüyor. Sinan,doğum gününde vurulmuştur ve yaşam savaşı vermektedir. Poyraz ve Begüm başta olmak üzere herkes perişandır. 
Ayşegül soluğu hastanede alır. Üstelik Poyraz’la Begüm’ün çaresiz kaldığı bir noktada Sinan’ın hayatıyla ilgili doktor olarak onun karar vermesi gerekir. Artık Sinan’ın geleceği Ayşegül’ün elindedir. 
 
Öte yandan Sadrettin’in kısır olduğunu öğrenmesiyle birlikte bebek ve Songül için tehlike çanları çalmaya başlamıştır. Poyraz Sinan’a bunu yapanların ve yaptıranların peşine düşer. İlk bulması gereken o gün palyaço kılığında evlerine girip Sinan’ı vuran albinodur. 
 
Peki Poyraz albinoyu bulduğunda ne yapacaktır? Bir polis olarak adamı tutuklamakla mı yetinecektir, yoksa bir baba olarak oğlunun intikamını mı alacaktır?

poyraz-karayel-yeni-bolum-fragmani.jpg 
 
YENİ SEZONDA NELER OLDU?
 
Aradan 3 ay geçmiştir ve Poyraz hala Ayşegül’ün nerede olduğunu bulma peşindedir. Ayşegül ise bir Yunan adasında kendisine yeni bir hayat kurmuştur, hatta bu hayata dahil olmaya gönüllü genç bir adam da vardır: Mete...
 
Bahri Baba ve ekip hala hapistedir, tehditler yüzünden onları savunacak avukat bulmakta zorluk çekmektedirler. Ama sonunda avukat Mete’nin beklenmedik yardımıyla hapisten çıkmayı başarırlar. Fakat artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Sefer, Sema, Bahri ve Sadrettin hayatlarını değiştirecek kararların eşiğindedir.
 
Polislik görevine dönmüş olan Poyraz, kendini bir suikast girişiminin içinde bulur ve suikastçıyı öldürür. Fakat bu olay yüzünden Poyraz’dan intikam almak isteyenler, büyük bir trajediye neden olacaktır.