BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,94
ALTIN 2.439,60
HABER /  SPOR

Potada dev eşleşme

Opel Türkiye Kupası'nda yarı finale kalan takımların eşleşmeleri belli oldu.

Abone ol

Bugün ASKİ Spor Salonu'nda oynanan Opel Türkiye Kupası çeyrek final maçlarının ardından, yarı finale kalan takımların eşleşmeleri belli oldu.
Oynanan çeyrek final maçlarının ardından yarı finale Oyak Renault, Türk Telekom, Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen yükselirken, Beşiktaş Cola Turka - Efes Pilsen maçının ardından gerçekleştirilen kura çekiminde bugünki yarı final eşleşmeleri de belli oldu.

Kura çekimine, Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, Fenerbahçe Ülker Basketbol Şube Direktörü Nedim Karakaş ve Dış İlişkiler Sorumlusu Ali Parlak, Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Eroğlu, Oyak Renault Genel Sekreteri İsmail Gümüş ile birlikte TBF yetkilileri katıldı.

Yapılan kura çekimi sonrasında Efes Pilsen, Oyak Renault ile eşleşirken, Fenerbahçe Ülker de Türk Telekom ile eşleşti. 

Bugün oynanacak yarı final maçlarının programı ise şu şekilde;

17:30 Efes Pilsen - Oyak Renault
19:45 Türk Telekom - Fenerbahçe Ülker

Kura çekiminin ardından eşleşmeleri değerlendiren kulüp temsilcilerinden Oyak Renault Genel Sekreteri İsmail Gümüş, "Bu saatten sonra rakip kim çıkarsa çıksın fark etmeyecekti. Dolayısıyla biz yarı final maçı için hazırız. yarın da Efes Pilsen'i elemek için sahaya çıkacağız" dedi.

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun ise yaptığı değerlendirmede, "Çeyrek final eşleşmesinden en zor eşleşme bizimkiydi. Yarı finalde ise Oyak Renault ile eşleştik. Tabii ki Türk Telekom ve Fenerbahçe Ülker'in çıkmasından bizim için daha iyi. Hedefimiz kupa" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Şube Direktörü Nedim Karakaş da, "Geçen sene Türk Telekom ile çeyrek finalde eşleşmiştik. Bu sene de yarı finalde eşleştik. Umarım gelecek sezonda finalde eşleşiriz" diye konuştu.

Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Eroğlu ise sözlerine Ankara seyircisine teşekkür ederek başlarken, "Bugün ASKİ Spor Salonu'na gelen taraftarlarımız, bize verdiği destekle çok güzel bir atmosfer yarattı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz kupanın Ankara'da kalmasını sağlamaya çalışacağız" diye konuştu.