BIST 9.725
DOLAR 32,54
EURO 34,81
ALTIN 2.426,64
HABER /  GÜNCEL

Postalarınız için PTT'den harika çözüm

Adınıza gönderilen posta gönderilerinizin kaybolmaması için PTT A.Ş., harika bir çözüm sunuyor.

Abone ol

Adımıza gelen postalar evde bulunmamamız nedeniyle adresten döner zaman zaman. Sonra o gönderiyi gidip de ilgili posta merkezinden almak büyük bir dert olur.

KİRALIK POSTA KUTUSU
Kimi zaman da posta kutumuza bırakılan gönderiler şu veya bu nedenlerle kaybolur. Bazen de gönderici firma yahut kişiye ev veya işyeri adresimizi vermek istemeyiz. İşte, tüm bu durumlar için PTT A.Ş.’nin harika bir çözümü var: Posta Abone Kutusu. Oldukça ekonomik fiyatlara sahip olabileceğiniz bu hizmetle postalarınız ev veya iş adresinize değil de kiralık posta kutunuza geliyor. Siz yalnızca posta kutusunu kiraladığınız PTT işyerine gidip adınıza gelen gönderileri alıyorsunuz.

Posta Abone Kutusu Hizmeti’ne başvurmak ise oldukça kolay. Kimlik fotokopiniz ile yaşadığınız muhitin muhtarından alınmış ikametgah veya işyerlerinizin ticari siciliyle PTT işyerlerine müracaat ediyorsunuz. Posta Abone Kutusu en kısa 1 aylık, en uzun 1 yıllık kiralanabiliyor. Bu hizmeti kullanan PTT müşterileri, postalarını köklü ve güvenilir bir kurumdan almanın rahatını yaşıyor.

PTT