BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Portoyu kesin yeneriz

Aziz Yıldırım lig maçlarından korkuyor ama Avrupa'da kükrüyor. Porto maçı için 5 gün önce bakın ne demişti?

Abone ol

Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, medya mensuplarıyla yaptığı programın sonrasında Porto maçında alınacak galibiyetten ne kadar emin olduğunu bu sözlerle dile getirdi..

Geçtiğimiz hafta içinde yazılı medyanın spor müdürleri ve yazarlarıyla birlikte Fenerbahçe TV'de programa çıkan sarı-lacivertli kulübün başkanı, ekranın arkasında gerçekleşen sohbette, Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto maçından gelecek galibiyete ne kadar inandığını dile getirmişti.

Fenerbahçe'nin son dönemde Avrupalılaştığının altını çizen Yıldırım şunları söylemişti:

"Eskiden Şampiyonlar Ligi maçları öncesinde kulüp olarak çok strese girerdik. Ancak her yıl gelişme gösterdik ve geçen seneki başarıyla birlikte önemli bir eşiği aştık. Artık hem deplasmanda hem de içeride çok rahatız."

'PORTO ZAYIFLADI'

"Zaten Porto da geçen seneki gücünden uzakta. Önemli oyuncularını kaybettiler. Eski performanslarını sergilemeleri imkansız. Biz ise daha da tehlikeliyiz. Porto'yu yener geliriz. Bakın Hacettepe maçıyla ilgili konuşmuyorum. Ama Porto'yu yenip geleceğimize tüm kalbimle inanıyorum." Yıldırım'ın konuşmaktan çekindiği Hacettepe maçında mağlubiyetten kurtulamayan Fenerbahçe'nin, başkanın bu kadar emin olduğu Porto karşılaşmasında ne yapacağı merakla bekleniyor.