BIST 10.211
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.405,64
HABER /  GÜNCEL

Porsche havalandı 2 kişi öldü

1,5 metrelik duvarın da üstünden geçerek site bahçesine düşen otomobildeki 2 genç can verdi

Abone ol

Ataşehir'de bu sabah akılalmaz bir kaza meydana geldi. Boş yolda aşırı hızla ilerlediği öne sürülen Porsche marka lüks araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Önce kaldırıma çıkan otomobil, daha sonra toprak alandaki yükseltiye aşarak havalandı. Metrelerce havalanan otomobil, yan yolu havadan geçti ardından da 1,5 metre yüksekliğindeki bahçe duvarının üzerinden geçti.

Yaklaşık 15 metre uçan otomobil, duvarını havadan aştığı site bahçesine düştü.

İŞADAMININ OĞLU ÇIKTI

Ataşehir'de site bahçesine uçan otomobilde hayatını kaybeden şahıslardan birinin TETAŞ İç ve Dış Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim İper'in oğlu Adnan İper (27) ile Çilingir Corporate Group İcra Kurulu Başkanı Onur Çilingir olduğu öğrenildi.

Batı Ataşehir Gelincik Sokak'ta aşırı hız yüzünden kontrolden çıkan 34 AC 7844 plakalı lüks otomobil, 3 metre yüksekliğindeki duvardan bir sitenin bahçesine düşmüş, kazada otomobilde bulunan Adnan İper ve Onur Çilingir hayatını kaybetmişti.

Polis kaza mahallinde inceleme yaptıktan sonra gençlerin cesedi morga kaldırıldı. Yapılan araştırmada Adnan İper'in TETAŞ İç ve Dış Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim İper'in oğlu olduğu belirlendi. Yanında bulunan Onur Çilingir'in de Çilingir Corporate Group İcra Kurulu Başkanı olduğu ileri sürüldü.