BIST 10.192
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.393,75
HABER /  MAGAZİN

Pop müziğin ikon şarkıcısı hastanelik oldu!

Pop müziğin önde gelen isimlerinden George Michael dün gece yaşadığı rahatsız nedeni ile hastaneye kaldırıldı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER) 

Ünlü şarkıcı George Michael dün gece yaşadığı rahatsızlık sonrası hastaneye kaldırılarak magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Pop müziğin gelmiş geçmiş en başarılı isimlerinden biri olaran gösterilen İngiliz şarkıcı George Michael dün gece yaşadığı rahatsız nedeni ile hastaneye kaldırılarak magazin gündemine bomba gibi düştü. İddialara göre ünlü şarkıcının dün erken saatlerde Londra'daki evine geldiği ve aradan geçen bir süre sonra yere yığıldığı belirtildi. Yakın bir arkadaşı ile birlikte olan George Michael gizemli bir şekilde yere yığılırken telaşlanan arkadaşının hemen acil servisi aradığı iddia edildi.

1.20140529115500.jpg

Görgü tanıklarının iddialarına göre 2 acil servis ambülansı eşliğinde evini terk eden George Michael'in hızla London Ambulance Service adlı hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Menajerinin The Sun gazetesi muhabirlerine yaptığı açıklamada ünlü şarkıcının rutin testler için hastaneye getirildi belirtildi.3.20140529115813.jpg

İngiliz şarkıcı George Michael'in menajerinin açıklamalarına rağmen sonradan ortaya çıkan iddiların magazin basınına bomba gibi düştüğü açıklandı.

İddialara göre 50 yaşındaki ünlü şarkıcının 2013 yılında geçirdiği trafik kazası sonucunda başından yaralandığı hatırlatılırken yaşanan kaza sonrası George Michael'in ağır bir beyin tramvası geçirdiği belirtildi.

Ünlü şarkıcının 18 ay önce Vienna'da geçirdiği zatüre yüzünden ölümle burun buruna geldiği hatırlatılırken sağlığına dikkat etmeyen George Michael'in aşırı alkol ve uyuşturucu kullandığı da iddia edildi.

Henüz ünlü şarkıcıdan konu hakkında resmi bir açıklama gelmezken yaşanan korkunç rahatsızlığın pop müziğin ikon isimlerinden biri olan George Michael'in hayranlarını son derece korkuttuğu ve sosyal medyada ünlü şarkıcıya hayranları tarafından inanılmaz bir destek olduğu belirtildi.
George Michael'in bugun akşam saatlerinde Londra'da kaldığı hastaneden taburcu olacağı ve rahatsızlığı hakkında bir açıklamada yapması bekleniyor.