BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

POMPALI TÜFEKLİ HIRSIZI BÖYLE DURDURDU

ABD’nin New Orleans kentinde pompalı tüfekli bir hırsız tarafından saldırıya uğrayan adam cesaretiyle görenleri hayrete düşürdü. <br/>Arkası...

Abone ol

ABD’nin New Orleans kentinde pompalı tüfekli bir hırsız tarafından saldırıya uğrayan adam cesaretiyle görenleri hayrete düşürdü.
Arkasından gelerek kendisine yaklaşan ve pompalı tüfeği yüzüne doğrultan hırsızdan ani bir hareket yaparak kurtulan ve elindeki tüfeği almayı başaran cesur adam ardından ise hırsızı kovalamaya başlıyor.
Burgundy Caddesi’nde meydana gelen olayda pompalı tüfekli bir kişi kurbanına doğru yaklaşıyor. Aniden kendisine doğrultulan pompalı tüfekten ani bir el hareketiyle kurtulan cesur adam daha sonra ise hırsızın elinden aldığı pompalı tüfekle hırsızı kovalamaya başlıyor. Dakikalar sonra ise siyah araçla cesur adamın yanına yaklaşan 2 kişi silahı vermesi durumunda cep telefonunu ona geri vereceklerini söylüyor. Bu teklif sonrası sinirlenen adam ise pompalı tüfek ile araca saldırıyor. Olay sonrası muhtemelen hırsızın arkadaşı olan araçlı 2 kişi olay yerinden kaçıyor.
(İHA)