BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Polisten katliam gibi cinnet

Eşi ile arası bozuktu. Çocuğu ile görüştürülmeyince çılgına döndü. Kayınpederin evinde katliama imza attı.

Abone ol

Cinnet geçiren polis memuru İ.A. (33) dehşet saçtı. Çocuğunu görmek için kayınvalidesinin evine giden İ.A, cinnet geçirerek 2.5 yıllık eşi Halime Al (27), çocuğu G.A. (2), kayınvalidesi Emine Manav (47), kayınbababası Kemal Manav'ı (47) beylik tabancası ile öldürdükten sonra intihara teşebbüs etti.

Edinilen bilgiye göre, Keçiören ilçesi Köşk Mahallesi Gülyaz Sokak, Gülyaz Apartma'nında meydana gelen olayda, iki buçuk yıl önce evlenerek Erzincan'a tayini çıkan İ.A., eşiyle sorunlar yaşamaya başladı.

Halime Al, birkaç ay önce çocuğunu yanına alarak babevinde yaşamaya başladı. Çocuğunu görmek için kayınbabası Kemal Manav'ın evine gelen İ.A., çocuğu ile görüştürülmeyince tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet geçiren İ.A., beylik tabancası ile önce eşi Halime'yi ardından henüz 2 yaşında olan oğlu G.A'yı, kayınvalidesi Emine Manav'ı, kayınbababası Kemal Manav'ı öldürdü. Ardından silahını başına dayayarak bir kurşun da kendisine sıkan İ.A., ağır yaralandı.

Dışkapı Eğitim Hastanesi'ne kaldırılarak hemen ameliyata alınan İ.A'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Olay sırasında evde bulunan İ.A'nın baldızı ve 8 yaşındaki kızı ise kurşunlardan son anda kurtularak komşuya sığındı. Olayın duyan Manav ailesinin yakınları sinir krizi geçirirken, cenazeler olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.