BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.509,09
HABER /  GÜNCEL

Polislerin film gibi şakası felaketle bitti!

Artvin'de inanması güç bir olay yaşandı. 3 polis memuru meslektaşlarına şaka yapmak istedi ne yazık ki bu şaka korkunç bir sonla bitti...

Abone ol

Polis memuru Yasin B.'nin arkadaşlarına yalnızlıktan yakınması bir felaket yol açtı. Polis memuru 3 meslektaşına 'yalnızlıktan korkuyorum' dedi. Arkadaşları da bunu duyuncu şaka yapmaya karar verdi. Ama bu şakanın acı bilançosu 1 ölü, 2 yaralı oldu.

Takvim'den Özgür Özdemir'in haberine göre bu filmleri aratmayan olay Artvin'in Yusufeli ilçesinde meydana geldi. Polis memuru Yasin B.'nin tayini, Yusufeli Emniyet Müdürlüğü'ne çıktı. Tek başına bir ev kiraladı. Ama yalnızlık onun en büyük kabusuydu.

KAPIYI AÇTI VE KURŞUN YAĞDIRDI

Yalnızlıktan korkan Yasin B., sıkıntısını arkadaşları ile paylaştı. Bunun üzerine meslektaşları ona şaka yapmaya karar verdi. Polis memurlarından Mehmet Pekdura ile iki arkadaşı, yüzlerine kar maskesi takarak Yasin B.'nin evine gitti. Zile bastı. Yasin B., korkuyla kapıya yaklaştı, dürbünden baktı. Kapının önünde bekleyen yüzü maskeli kişilerle karşılaştı. Panikle kapıyı açıp, etrafa kurşun yağdırdı. Meslektaşı Mehmet Pekdura'yı yaraladı.

YAPILMAMASI GEREKEN BİR ŞAKA

Başına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan Pekdura hastaneye kaldırıldı. Ancak hayatını kaybetti. Yaralı diğer 2 kişinin durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi. Yasin B. ise tutuklanırken valilik soruşturma başlattı. Artvin Valisi Necmettin Kalkan "Çok talihsiz bir olay. Üzüntülüyüz. Yapılmaması gereken bir şaka, bir polisin canına mal oldu"

KEŞKE KAPIYI AÇMASAYDIM

Şaka yüzünden katil olan polis memuru Yasin B., savcılıkta gözyaşlarını tutamadı. Yasin B., savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine konuldu. Genç polis, olay anını şöyle anlattı: "Kapıyı açtığımda hepsi bağırmaya başladı. Neye uğradığımı şaşırdım. Çok korktum. Tabancamla en öndeki kişiye ateş ettim. Meğer o Mehmet'miş. Çok üzgünüm. Keşke o kapıyı hiç açmasaydım."