BIST 9.682
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.492,25
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'ndan Levent Kırca'ya 3 cümle

Sanatçı Levent Kırca'nın İP'nin gecesinde yaptığı çirkin konuşmaya Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi. Kılıçdaroğlu sadece 3 cümle kurdu.

Abone ol

İNTERNETHABER - İşçi Partisi MYK Üyesi Levent Kırca, Sanatçılar Girişimi'nin düzenlediği gecede CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu erken ayrılınca arkasından inanılmaz çirkin sözler söylemişti.

İşte o sözlere Kemal Kılıçdaroğlu'nun ne diyeceği merak konusuydu. O açıklama bugün geldi. Kılıçdaroğlu'ndan, Kırca için sert sözler bekleyenler şaşırdı. Zira Kılıçdaroğlu konuyu çok yumuşak bir şekilde geçiştirdi.


LEVENT KIRCA'NIN SKANDAL KONUŞMASI


Kırca'nın Ulusal Kanal'dan da canlı yayınlanan o çirkin sözleri uzun süre hafızalardan silinmeyecek.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Dahası...
Dövmek bir yana "saygı duyarız" deyip şu 3 cümleyi kurdu;

-"Benimle ilgili söylediği sözleri söyleyecek birşey bulamıyorum. Sanatçıdır Herkesin sanatına saygı duyarız. Sanatçılarla karşı karşıya gelmek tehlikelidir."

Kemal Kılıçdaroğlu'nun o çirkin sözlere karşı sergilediği bu yüksek hoşgörüyü neye bağlamak lazım bilemedik. Ancak sanırız şu üçüncü cümle bunun işaretini veriyor. Kılıçdaroğlu, "sanatçılarla karşı karşıya gelmeyi tehlikeli buluyor."

"O SANATÇI"NIN KÜRSÜDE DEDİKLERİ

Levent Kırca kürsüde yaptığı o konuşmada belden aşağı ifadelerle çirkinliğin dibine vurmuştu. Dün katıldığı Ulusal kanaldaki bir programda "o sözler" için kadınlardan özür diledi ama Kemal Kılıçdaroğlu'ndan özür dilemedi. Bunu da açık açık belirtti.

KARI BULDUM ONU DÜZMEYE GİDECEĞİM

Kılıçdaroğlu salondan erken ayrıldığı için sinirlenen Kırca o skandal konuşmada aynen şunları söylemişti;

-"Bu geceye geliyorsan, bekleyeceksin. İşi varmış diye gidiyormuş. "Benim de işim var, belki bir karı buldum gidip onu düzeceğim"'

-"Biz Sanatçılar Girişimi'ni hayır demek için kurduk. Kılıçdaroğlu'nun sahne aldığı saat benim saatimdi ben bu ayrıma da hayır diyorum. Torbille biri birimizden önce çıkmak istiyorsa bunu da protesto ediyorum."



Levent Kırca dün akşam Ulusal Kanal'da o sözlerini düzeltmek için ekran başına geçti. "Bir halt ettim" diyen Kırca, CHP'den ve kadınlardan özür diledi. Sadece bir kişiden özür dilemedi.

()