BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,74
ALTIN 2.512,17
HABER /  GÜNCEL

Levent Kırca'dan belaltı sözler!

İşçi Partisi MYK Üyesi Levent Kırca katıldığı toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu'nun geceden erken ayrılmasına çok sinirlendi ve inanılmaz laflar etti

Abone ol

Aydınlık Gazetesi Yazarı, İşçi Partisi MYK Üyesi Levent Kırca, Sanatçılar Girişimi'nin düzenlediği gecede CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır sözlerle yüklendi. Kendi konuşma sırasının Kılıçdaroğlu'na verilmesine sinirlenen Levent Kırca, Kılıçdaroğlu'nu iğrenç ifadelerle eleştirdi.

Sanatçı Girişimi'nin Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenlediği ''Reddediyoruz'' başlıklı toplantıda konuşan Levent Kırca, Kemal Kılıçdaroğlu'nun etkinlikten erken ayrılmasına ve konuşma sırasının Kılıçdaroğlu'na verilmesine çok sinirlendi. Kırca, daha öncede olduğu gibi ağıza alınmayacak çok yakışıksız sözler ile Kılıçdaroğlu'nun gidişini eleştirdi.

BİR KARI BULDUM ONU DÜZMEYE GİDECEĞİM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yüzünden konuşma sırasının değiştirildiğini ileri süren Levent Kırca, ' "Bu geceye geliyorsan, bekleyeceksin. İşi varmış diye gidiyormuş. "Benim de işim var, belki bir karı buldum gidip onu düzeceğim"' şeklinde konuşunca organizasyonun gerçekleştirildiği Bostancı Gösteri Merkezi'nde gergin anlar yaşandı. CHP'liler 'Başbakan Kemal' sloganlarıyla Kırca'ya tepki gösterdi. Bazı partililerin ise salonu terk ettiği görüldü.

KILIÇDAROĞLU'NU TORBİL YAPTIĞI İÇİN PROTESTO EDİYORUM

Biz Sanatçılar Girişimi'ni hayır demek için kurduk. Kılıçdaroğlu'nun sahne aldığı saat benim saatimdi ben bu ayrıma da hayır diyorum. Torbille biri birimizden önce çıkmak istiyorsa bunu da protesto ediyorum.

AYRIM YAPMADAN İTİRAZ EDİYORUM

Burada parti propagansı yapmıyoruz. Ben oğluma dedim ki "İşçi Partili olduğumu söyleyim mi" dedim. Oğlum "uygun olmaz" dedi ama ben bunu haykırıyorum. Ben devrimci bir sanatçı olarak Mustafa Kemal'in çocuğu olarak bugün hapis istemi ile yargılanan bir sanatçı olarak neye itiraz edilecekse ayrım yapmadan itiraz ediyorum.

ATATÜRK ÜLKEYİ MORUKLARA BIRAKMADI

Bugün Cumhuriyet'e karşı çıkan, Atatürk'ü bitirmeye çalışana hükünmete de karşıyım lanet olsun. Bu hükümet demokratik yollardan gitmedikten sonra kurtuluş yok bunlar gidecek. Ben her gece bunlardan korkmadığımı haykırıyorum. Hükümeti devirmeliyiz artık. Bugün Deniz Gezmiş yok ama CHP, İşçi Partisi Gençlik Kolları var. Atatürk ülkeyi gençlere bırakıyor moruklara bırakmıyor.