BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.510,10
HABER /  GÜNCEL

Polisin müdahalesi dehşete düşürdü

Türk-Çin Ekonomik ve Ticari İşbirliği Forumu’nun biteceği dakikalarda güzergah üzerinde fark edilen şüpheli çantaya bomba uzmanı yerine yunus müdahale etti

Abone ol

Çin Devlet Başkan Yardımcısı Şi Cinping, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın da katıldığı toplantının biteceği dakikalarda, güzergah üzerinde fark edilen şüpheli çantaya, bomba uzmanı yerine, motorize yunus polislerinin müdahale etmesi şaşkınlık yarattı. 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Çok sayıda işadamı ve bürokratın da katıldığı Hilton Exhibition Center’da düzenlenen Türk-Çin Ekonomik ve Ticari İşbirliği Forumu’nun biteceği dakikalarda, Taşkışla Caddesi’nde fark edilen şüpheli çanta için, polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ilk ulaşan motorize yunus ekipleri, bir süre çanta çevresinde inceleme yaptı. Daha sonra polislerden birisi vücudunu duvara iyice yapıştırarak çantanın arka tarafını inceledi. Dokunmakta sakınca görmeyen yunus polisi çantayı alıp, orta refrüjde bekleyen iki arkadaşının ortasına koydu. Polisler daha sonra çantanın bulunduğu yerdeki taşları da karıştırdı. Açamadığı çantayı eline alan polis memuru, ekip arkadaşı ile motosikletine binerek, olay yerinden uzaklaştı. Aynı saatlerde toplantının yapıldığı otelin önünde bombaya duyarlı köpeği ile bir bomba uzmanı polis ekibinin olduğu da dikkat çekti.