BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Polisi görünce kafasını sıktı!

Kar maskeli ve silahlı adam benzin istasyonundaki görevliyi gasp etti ama polisi görünce kendini vurdu.

Abone ol

Maltepe'de kar maskeli ve silahlı bir kişi, benzin istasyonunda çalışan görevliyi gasp ettikten sonra bir taksi ile kaçmak isterken, karşısında polisi görünce silahla kendini vurdu.

Olay, saat 14.00 sıralarında Maltepe Orhangazi Caddesi üzerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, kar maskeli ve silahlı bir kişi cadde üzerinde bulunan bir benzin istasyonuna gelerek görevli Osman Türk'e cebindeki paraları vermesini söyledi. Bunun üzerine Osman Türk cebindeki boruk paraları gaspçıya uzattı.

Parayı az bulan gaspçı yere bir el ateş açarak diğer paraları da vermesini istedi. Görevlinin verdiği bir miktar parayı da alan gaspçı olay yerinden yaya olarak uzaklaştı. Zanlı olay yerinden biraz uzaklaştıktan sonra Servet Başar yönetimindeki 34 TEL 82 plakayı taksiye bindi. Olayı haber alan polis ise zanlının kaçtığı taksinin plakasını anons etti. Taksiyi gören trafik ekipleri ise Pınar Sokak üzerinde yolu her iki taraftan kesti. Polisleri karşısında gören ve yakalanacağını anlayan gaspçı silahı kafasına doğrultarak kendine bir el ateş etti. Ağır yaralanan gaspçı ambulansla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Üzerinden kimlik çıkmayan ve ismi öğrenilemeyen zanlının kimliğinin parmak izi ile tespit edileceği bildirildi.

Öte yandan, gaspa uğrayan benzin istasyonundaki pompacı ve taksici sürücünün ifadelerine başvurulmak üzere Maltepe Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldükleri öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.