BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.439,00
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bolu valisinden übük şoku

Bolu'dan Bilecik'e atanan Vali Halil İbrahim Akpınar vedasında söylediği sözle şoke etti. Zübük'e hakkımı helal etmiyorum dedi.

Abone ol

Bilecik'e atanan Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar, ''Zübük hariç tüm Bolululara hakkımı helal ediyorum'' dedi. Akpınar'ın "Zübük" diyerek kastettiği kişinin belediye başkanı olduğu öğrenildi.

Valiler Kararnamesi ile Bilecik Valiliğine atanan Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar için Bahçelievler Mahallesinde bulunan Vali Konağı'nda tören düzenlendi.

Düzenlenen törene vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve mesai arkadaşlarının yanı sıra vatandaşlar katıldı. Akpınar, Bahçelievler Mahallesinde bulunan Vali Konağı'nın önünde daire amirleri ve vatandaşlarla vedalaşıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

ZÜBÜK HARİÇ...

Bolululara sağlık ve huzur dilediğini belirten Akpınar veda konuşmasında şaşırtan ifadeler kullandı.

Akpınar, belediye başkanı için "Zübük" dedi ve şunları söyledi; ''Bolu'da 1 tane idareci var, diğerleri başka şeyler. Benim Bolulularla herhangi bir problemim yok, hepsine sağlık ve huzur diliyorum. Bir 'Zübük' diye adlandırdığım şahıs hariç, onun haricindeki tüm Bolululara da eğer hakkım varsa helal olsun. Ama Zübük hakkında aynı düşünceye sahip değilim. Allah onu ıslah etsin. Başka da bir şey demiyorum'' ifadelerini kullandı.

Akpınar kente veda ederken Bolu'ya yeni Atanan Burdur Valisi İbrahim Özçimen'in ise yarın göreve başlayacağı öğrenildi.