BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Polisi görünce altına kaçırdı!

Konya'da bir marketi soyan hırsız suçüstü yakalandı ancak korkudan altına kaçırdı.

Abone ol

Konya'da bir marketin vitrindeki buzdolabının camını kırıp içeri giren ve kasadaki madeni 150 lirayı poşete koyan 16 yaşındaki T.E., polis tarafından suçüstü yakalandı. Hırsızlıktan poliste 11 kaydı bulunan T.E.’nin, yakalanınca korkudan altına kaçırdığı öne sürüldü.

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Babalık Mahallesi Kemerli Caddesi üzerinde bulunan Mehmet Doğruyol’a ait bir markette meydana geldi. İddiaya göre hırsızlık suçundan poliste 11 kaydı bulunan T.E., marketin kepenk kilitlerini kırıp kepenği açtı.

Ardından vitrindeki buzdolabının camını kıran T.E., güçlükle buzdolabının kapısını açıp içeri girdi. Bu sırada markete bir kişinin girdiğini fark eden çevredekiler polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, marketin etrafını sardı. İşyeri sahibinin gelip kapıyı açması sonucu içeri giren polis T.E.’yi saklandığı başka bir buzdolabının arkasında buldu. Yakalanınca korkudan altına kaçırdığı belirtilen T.E.’nin kasadaki madeni 150 lirayı bir poşete koyduğu anlaşıldı. Gözaltına alınan T.E., yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü’ne telim edildi. 

BURADAN NASIL SIĞDI ANLAMADIM

Olayın şokunu yaşayan işyeri sahibi Mehmet Doğruyol, "Buzdolabının camını kırarak içeri girmiş. Oradan nasıl girmiş anlamadım. Buzdolabının kapağı sadece dışından açılıyor. Kapağı içerden nasıl açmış, anlamadım. Ama nasıl olduysa girmiş. Daha sonra dükkan içerisinde saklanırken polis yakaladı. Kasadaki madeni paraları poşete koymuş ama götürmeye fırsat bulamadı" dedi.