BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,87
ALTIN 2.432,92
HABER /  GÜNCEL

Polise silah doğrultan şüpheli teslim oldu

Polise silah doğrultup zaman zaman havaya rastgele ateş eden kişi, yaşanan kovalamacanın ardından uzun uğraşlar sonucunda teslim oldu.

Abone ol

Gaziemir İlçesi Atıfbey Mahallesi ara sokaklarında elinde silahla dolaşan bir kişi olduğu ihbarını alan polis, bölgeye geçerek bu kişiyi aramaya başladı.

Silahlı kişinin yerini tespit eden polis ekipleri ile şüpheli arasında kovalamaca yaşanırken, şüpheli de zaman zaman polis ekiplerine silah doğrultup etrafa rastgele ateş etti.

Bunun üzerine takviye amacıyla olay yerine çok sayıda polis ile özel harekat ekipleri sevk edildi.

Yaklaşık 2 saat boyunca silahlı kişinin yakalanması için kovalamaca yaşanırken, 17 yaşındaki Ç.Ç olduğu belirlenen şüphelinin teslim olması için olay yerine çağrılan babasıyla görüştürüldü.

Babasıyla bir süre görüşen Ç.Ç, tekrar kaçmaya başladı. Polisten kaçan şüpheliyle olayı görüntülemeye çalışan basın mensuplarının zaman zaman karşı karşıya geldiği görüldü.

Bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen Ç.Ç, daha önce tanıdığı bir polis memuru tarafından ikna edilerek teslim olması sağlandı.

Gözaltına alınan Ç.Ç, polis merkezindeki işlemlerinin ardından Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Polis ekiplerinin bu sırada basın mensuplarının görüntü almaması için yoğun bir çaba gösterdiği gözlendi.