BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.429,98
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'daki facia böyle atlatıldı!

Temizlik işçisi otomobilin altında bulduğu paketi polise götürünce içinde bomba olduğu anlaşıldı. Bomba etkisiz hale getirilince facia son anda engellenmiş oldu

Abone ol

Bayrampaşa'da temizlik işçisi, otomobil altına koyulmuş bir paketi şüphelenerek polise teslim etti. Emniyet görevlisine ait olduğu öğrenilen otomobilin altına konan paketten parça tesirli bomba çıktı.

Bayrampaşa'da temizlik işçisinin şüphelenerek polise götürdüğü paketten parça tesirli bomba çıktı. Gece saat 02.00 sularında çöp toplayan temizlik işçisi, bir otomobil altına bırakılmış koli bandı ile sarılı bir paket buldu. İçine baktığı paketten şüphelenen işçi, elinde bir bomba taşıdığından habersiz, yaklaşık yüz metre yürüyerek devriye görevi yapan polis ekiplerine paketi teslim etti.

BOMBA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Polis ekipleri vakit kaybetmeden yaklaşık dört sokağı güvenlik şeridi çekerek trafiğe kapattı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı ekipleri, paket içine yerleştirilmiş, parça tesirli bomba olduğunu tespit etti.

Bombayı etkisiz hale getiren uzmanlar, olay yerindeki delilleri ve parçaları Terörle Mücadele Şubesi'ne götürdü.

OTOMOBİL EMNİYET GÖREVLİSİNE AİT

Bu arada, bombanın bulunduğu otomobilin bir emniyet görevlisine ait olduğu ve bölgede çok sayıda polis memurunun ikamet ettiği ileri sürüldü.

Temizlik görevlisi, emniyete götürüldü. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.