BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.445,94
HABER /  GÜNCEL

Polise ben karımı öldürdüm itirafı

Karı koca bir yıldır ayrı yaşıyordu. Koca barışmak istedi ancak buna naşmayan kadını korkunç bir son bekliyordu.

Abone ol

Manisa'da ayrı yaşadığı karısını sokak ortasında tabancayla 5 el ateş ederek öldüren şahıs, polise teslim oldu. A.N.B. (50) adlı şahıs, polis gelene kadar öldürdüğü eşinin başında bekledi.

Olay bu sabah saat 07.15'te meydana geldi. A.N.B., ayrı yaşadığı ve 1 yıl önce boşanma davası açtığı eşi Leyla B. (39) ile görüşmek için eşinin fabrikaya işe gidişini bekledi. A.N.B., sokak ortasında bir süre eşiyle tartıştı. A.N.B. temin ettiği tabancayla karısına 5 el ateş ederek öldürdü. Katil zanlısı koca, işlediği cinayetin ardından 155'i arayarak "Ben karımı öldürdüm. Sizi olay yerinde bekliyorum" diye kendisini ihbar etti. Olay yerine gelen ekipler, A.N.B.'yi gözaltına aldı.

İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir de olay yerine gelerek cinayet hakkında bilgi aldı. A.N.B. ile Leyla B.'nin 2004 yılında evlendiği, 5 yaşlarında 1 erkek çocukları olduğu, yaklaşık 1 yıldan bu yana da geçimsizlik nedeniyle boşanma davasının sürdüğü öğrenildi. Yaklaşık 1 yıldan bu yana süren boşanma davası sürecinde ise Leyla B.'nin kocası hakkında karakola 11 ayrı şikayetinin olduğu ve mahkeme tarafından zanlının evden uzaklaştırma cezası aldığı öğrenildi.

Öte yandan, savcının gelişi için cesedin olay yerinde 1.5 saatten fazla bekletilmesine sokak sakinleri tepki gösterdi. Çocuklarının okula giderken bu olaya şahit olduklarını ifade eden sokak sakinleri, yetkililerden bu tür konularda daha hızlı hareket etmelerini istedi. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.