BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Polis telsizinden sel uyarısı

Bolu'da polis telsizlerinden anons yapılarak ekiplerin sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları istendi.

Abone ol

Bolu'da bu geceden başlayarak hafta sonu etkili olması beklenen sağanak yağışlara karşın polis telsizinden anons yapılarak ekiplerin sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları istendi.

Bolu Emniyet Müdürlüğü haber merkezi saat 20.00 sıralarında telsizle anons yaparak olası sel ve su baskınlarına karşı ekipleri uyardı. Yapılan anonsta, Meteoroloji’nin uyarısı bildirilerek, bu geceden başlayarak hafta sonu da etkili olması beklenen yağmur yağışında oluşabilecek sel ve su baskınlarına karşı ekiplerin dikkatli olması, merkeze bilgi vermeleri istenildi.

Bolu Valiliği’nin yaptığı yazılı basın açıklamasında ise, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava tahmin raporlarında bölgemizin ve ilimizin bu gece saatlerinden itibaren yeni bir yağışlı hava kütlesinin etkisi altına gireceği belirtilmekte olup, Cuma günü gece saatlerinde başlayacak yağışların etkisini artırarak Cumartesi ve Pazar günü de ilimizi ve bölgemizi etkileyeceği belirtilmektedir. Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların ilimizde üzücü herhangi bir mal ve can kaybına yol açmaması için vatandaşların ve ilgililerin tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir” denildi.