BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,27
HABER /  GÜNCEL

Polis, polis arkadaşının 5 yaşındaki kızını istismar etti

Eskişehir'de meslektaşının 5 yaşındaki kız çocuğuna polis lojmanının kömürlüğünde cinsel istismarda bulunmak suçunda tutuklu olarak yargılanan polis memuru A.İ.C., 17 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Abone ol

ESKİŞEHİR'de iki ayrı mahkeme bugün üst üste cinsel istismarcılara ceza yağdırdı. Meslektaşının 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak suçunda tutuklu olarak yargılanan polis memuru A.İ.C., 17 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

MİNİK KIZI LOJMANIN BODRUMUNDA İSTİSMAR ETTİ

Polis lojmanlarında meydana geldiği belirtilen olayda A.İ.C., iddialara göre kendisi gibi polis olan meslektaşının 5 yaşındaki kızı S.D.'yi lojmanın bodrumuna götürüp burada cinsel istismarda bulundu. Çocuğun olayı ailesine anlatması üzerine A.İ.C. gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Erkek öğrencisini istismar eden öğretmenden iğrenç savunma!

"EVLİYİM" DEDİ SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Evli olan A.İ.C. hakkında Eskişehir 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. A.İ.C.'nin yargılanmasına bugün devam edildi. Bugünkü duruşmada suçsuz olduğunu söyleyen ve beraatını isteyen A.İ.C., "Suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum. Üzerime atılan suçları işlemedim. Yapmadığımı tekrar söylüyorum. Ben suç işlemedim. Beraatımı ve tahliyemi istiyorum. Mazlumun ahı yerde kalmaz" dedi.

CİNSEL İSTİSMARDAN 15, HÜRRİYETİ KISITLAMAKTAN 2.6 YIL HAPİS

Eskişehir 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, A.İ.C.'yi cinsel istismar suçundan 15 yıl, hürriyetten yoksun bırakmadan da 2 yıl 6 ay olmak üzere toplam 17 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

İğrenç olay! Morgda yeni ölen kadına tecavüz etti...