BIST 9.977
DOLAR 32,39
EURO 34,77
ALTIN 2.435,53
HABER /  GÜNCEL

Polis kıyafetiyle tecavüz

Kendilerine polis süsü verdiler. Bir restoranı bastılar. İçerideki kadını saçından sürükleyip, tecavüz ettiler!

Abone ol

İstanbul Avcılar'da, kendilerini polis olarak göstererek restoran basan zorbalar, saçlarından sürükleyerek kaçırdıkları 25 yaşındaki kadına 6 saat boyunca tecavüz etti.

Daha sonra evinin önüne atılan 25 yaşındaki A.C. polise gidip, götürüldüğü bir evde 6 saat süresince alıkonulduğunu ve bu sürede 3 kişinin tecavüzüne uğradığını söyledi.

Şehir zorbalarının İstanbul'un göbeğinde estirdiği dehşet, kadının çalıştığı restoranın güvenlik kameralarına an be an yasıdı.

POLİS KIYAFETLİ COPLU, TABANCALI BASKIN

 

Görüntülerde, tepe lambalı otomobille restoranın önüne park eden polis kıyafetli şüphelilerin, buradaki görevli otopark görevlesine tekme tokat ve copla saldırarak içeri girdikleri görülüyor..

 

RESTORANDA TERÖR ESTİRDİLER

 

Restorana girer girmez önce müzisyene copla saldıran kişiler, müşterilerin aralarına girerek tekme tokat savuruyor..

 

SAÇLARINDA SÜRÜKLEYEREK GÖTÜRDÜLER

 

Ardından 25 yaşındaki A.C.'yi müşterilerin arasından sürüklenerek restoran dışına çıkarılıyor. Zorbalar merdivenlerde de sürükledikleri A.C.'yi otomobillerine bindirerek ortadan kayboluyor. Bu arada müşteriler ve restoran çalışanları bu kişileri polis zannettikleri için olan biteni şaşkınlıkla seyrediyor.

 

KADINI EVİNİN ÖNÜNE ATTILAR

 

Sabah yeniden ortaya çıkan kadın polise giderek başından geçenleri anlattı ve adresini bilmediği bir evde 6 saat tutulduğunu ve 3 kişinin tecavüzüne uğradını anlattı. Kadın aynı kişiler tarafından sabah evinin önüne getirilerek bırakıldığını söyledi ve şikayetçi oldu..

 

ZORBALARIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

 

Kadının ifadelerinden yola çıkan polis restoranda kaydedilen görüntüleri geriye doğru taramaya ve incelemeye başladı. 1 hafta önce kaydedilen görüntülerle yapılan karşılaştırmada, kaçırma olayını gerçekleştiren kişilerden birinin eşgali belirlendi.. Söz konusu görüntülerde bu kişinin restorana gelerek A.C ile görüştüğü ve restoran görevlilerince dışarı çıkarıldığı görüldü.

 

GÖRÜNTÜLERDEN TESPİT EDİLEN KİŞİLER YAKALANDI

 

Görüntülerdeki eşgal üzerine araştırmalarını yoğunlaştıran polis bu kişinin kimliğini de belirledi. Yusuf K. ile birlikte kaçırma ve tecavüz olayının diğer şüphelilerinin kimlik ve adresleri de belirledi.

 

OPERASYON BAŞLADI

 

Geçtiğimiz Cuma günü Büyükçekmece'de bulunan bir ev ile bir otomobile gerçekleştirilen operasyonda, Yusuf K. (26), Cesim G. (28), Yıldırım A. (19), Mehmet D. (24), Hakan F. (30) yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili iki kişinin daha yakalanması için operasyonlar sürdürülüyor.

 

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulamaları yapılan zanlılardan Yusuf K., Cesim G., Yıldırım A. ile firardaki iki zanlının polis kıyafetli olarak A.C.'yi kaçırdıkları tespit edildi. Büyükçekmece'deki bir eve götürülen A.C.'ye zanlılardan Yusuf K., Cesim G. ile firardaki bir kişinin 6 saat boyunca tecavüz ettiklerinin belirlendiği ileri sürüldü.

 

Zanlılardan Mehmet D. ile Hakan F.'nin ise bu kişilere yardım ve yataklık yapmaktan dolayı gözaltına alındıkları bildirildi.

 

Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan 5 zanlı Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.