BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Polis gören hırsızlar balkondan atladı

Çorlu'da evin içinde polis tarafından yakalanacağını anlayan iki hırsız, yakalanmamak için balkondan atladı.

Abone ol

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, hırsızlık için girdikleri evin içinde polis tarafından yakalanacağını anlayan iki hırsız, yakalanmamak için balkondan atlayınca yaralandı.

Olay, Muhittin Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. 2 kişinin daire kapısını açmaya çalıştığını gören apartman sakinleri, durumu hemen polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, apartman katına çıktığında kapının açık olduğunu gördü. Daireden içeriye polisin girdiğini gören iki hırsız ile polis arasında daire içerisinde kovalamaca yaşandı. Yakalanacaklarını anlayan iki hırsız, dairenin balkonundan aşağıya atladı. Bu sırada bir polis de aşağıya düştü.

İstanbul'dan geldikleri belirlenen Edip O.(24) ile Ömer Y. yara almadan kurtulurken, Asayiş Büro Amirliği'nde görevli polis memuru M.A. ise bacağından yaralandı. Polis memuru hastaneye kaldırıldı.

Polis tarafından gözaltına alınan zanlılar ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Yapılan aramada hırsızlıkta kullanılan malzemeler ele geçirildi. Zanlılardan Ömer Y.'nin cezaevinden bir hafta önce çıktığı belirtildi. Olay ile ilgili ilgili soruşturma sürüyor.