BIST 10.471
DOLAR 32,74
EURO 35,03
ALTIN 2.440,83
HABER /  GÜNCEL

Erdoğana Akdağdan grip aşısı

Başbakan ile Akdağ arasındaki aşı polemiği nihayet son buldu. Erdoğan, Zonguldak'ta bakın nasıl aşı oldu!

Abone ol

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, bir pasta ustası, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ''domuz gribi'' aşısı yapmak isterken tasvir edildiği yılbaşı pastası hazırladı. Böylelikle pastayla da olsa Erdoğan aşı olmuş oldu!

Pasta ustası Şenol Demir, 900 yumurta, 105 kilogram yağ, 40 kilogram çikolata, 8 kilogram pudra şekeri, 6 kilogram dondurma ve 14 kilogram kaplama hamuru kullanarak yaptığı pastayla, Bakan Akdağ'ın, Başbakan Erdoğan'a ''domuz gribi'' aşısı yapmak isterken tasvir etti.

Yılbaşı pastasına yansıtmak amacıyla yıl içinde gündemde yer alan konuları değerlendirdiklerini aktaran Demir, Başbakan Erdoğan ile Sağlık Bakanı Akdağ arasındaki ''domuz gribi'' aşısı olma konusunu seçtiklerini söyledi.

Yaptıkları pastaların yaklaşık 1250 liraya mal olduğunu belirten Demir, şu bilgileri verdi:

''Her yıl gündemde yer alan olaylardan esinlendiğimiz dev pasta yapıyorduk. Bu yıl da iki ayrı pasta yapmayı uygun gördük. 1,85 metre yüksekliğinde 96 kilogram ağırlığındaki pastada Başbakanı, 1,80 metre yüksekliğinde 80 kilogram ağırlığındaki pastada da Bakan Akdağ'ı işledik. Bir haftada tamamladığım pastaları, vatandaşların görmesi amacıyla iş yerimizde teşhir ediyoruz.''

Pasta ustası Demir, Başbakan Erdoğan'ın yansıtan pastanın yanına ''one minute'', Akdağ'ın anlatıldığı pastanın da yanına da ''Ben grip aşısı yaptırdım Sayın Başbakanım. Size de tavsiye ederim'' yazılı pankartlar astıklarını, bunların da pasta kadar dikkati çektiğini söyledi.