BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.409,44
HABER /  GÜNCEL

Gaz ikizlerin hayatına mal oldu

Sultanbeyli'de, iki kız kardeş sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Abone ol

İkiz oldukları öğrenilen kız kardeşler olay yerinde hayatını kaybederken kendilerinden 2 yaş küçük olduğu öğrenilen bir kardeşleri de hastanede tedavi altına alındı. İş dönüşü eve gelen anne acı manzara karşısında sinir krizi geçirdi.

Edinilen bilgilere göre olay, Hamidiye Mahallesi Mürşit Caddesi 128/7'de meydana geldi. Anneleri bir lokantada çalışan 17 yaşındaki ikizler Funda Uçar, Şeyda Uçar ve 15 yaşındaki Şeyma Uçar ısınmak için sobayı yaktı. Sobadan sızan karbon monoksit gazı evin içine dolunca ikizler Funda ve Şeyma ile kardeşleri Şeyma bayıldı. 3 kardeş uzun süre karbon monoksit gazının etkisinde kaldı. İş çıkışı eve gelen anne Ferda Uçar kapıyı açınca korkunç manzara ile karşı karşıya kaldı. Çocuklarını baygın halde bulan anne komşularına ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Funda ve Şeyda'nın ölmüş olduğunu tespit etti. Hayat belirtileri devam eden Şeyma ise Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sinir krizleri geçiren anneyi komşuları sakinleştirmeye çalıştı. Polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından cesetler Sultanbeyli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili polisin soruşturması sürüyor.