BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,65
ALTIN 2.390,93
HABER /  GÜNCEL

Polis deterjan kutusundan çıkana şok oldu!

Bir iş hanına baskın yapan polis gördükleri karşısında şok oldu...İşte polisi şok eden olay ve yaşananlar...

Abone ol

Bir iş hanına baskın yapan polis gördükleri karşısında şok oldu...

İstanbul Küçükçekmece'de bir iş hanında dernek adı altında faaliyet yürüten ve son olarak 11 gün önce basılan kumarhaneye dün polis hakim kararıyla şok bir baskın düzenledi. Operasyonda, 25'i kadın toplam 60 kişi yakalandı. Kadınların 20'sinin kumarbaz 5'inin de kurpiyer olduğu belirtildi. Minibüslerle şubeye gerilenler tanınmamak için yüzlerini gizledi. Polis, 2 katta faaliyet yürüten derneğin katlarında yaptığı aramada deterjan kutularının içine zulalanmış halde yüzlerce oyun pulu buldu. Baskında toplam 20 bin oyun pulu, 150 deste oyun kağıdı, poker ve black jack çuhaları ele geçirildi. Kumarhanenin daha önce de 15 kez basıldığı belirtildi.

Florya Gültepe Mahallesi Şehit Özcan Demirci Caddesi 3 numaradaki Barokko İş Merkezi'nde bulunan İstanbul İşadamları Derneği'ne dün hakim kararıyla Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Masası dedektifleri şok baskın düzenledi. Baskından önce iş hanının tüm kapıları polis tarafından tutuldu. Katların her birine de kumarbazlar ile çalışanların kaçmasına engel olmak için dedektifler yerleştirdi. İş hanından içeriye sprinterlar gibi koşarak giren dedektifler 2 katlı kumarhaneyi bastı.

İçerde 20'si kadın 50 oyuncuyu kumarhanenin ortasında toplayan dedektifler, aralarında kumarhanenin işletme müdürünün de bulunduğu 5'i kurpiyer 4 garsonu da yanlarına getirdi. Kumarhaneyi didik didik arayan dedektifler, deterjan kutularının içine gizlenmiş yüzlerce oyun pulu buldu. Pulların zulalanma şekli deneyimli polisleri bile şaşkına çevirdi.

Polisler, 20 bin oyun pulu, 150 deste oyun kağıdı buldu. Malzemelerle birlikte şubeye getirilen 60 kişi minibüslerden inerken, tanınmamak için yüzlerini mont ve kazaklarıyla kapattı.

Kumarhanenin son olarak 11 gün önce basıldığı ve 2 rulet çarkı alındığı, aynı derneğin 15 kere basıldığı belirtildi. Polis kumarhane baskınlarının aralıksız süreceğini belirtti.