BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.512,52
HABER /  GÜNCEL

Karısını başkasıyla yakalayınca (video)

Maltepe Küçükyalı sahilinde bir kişi, otomobilinin içinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.

Abone ol

Yaralı şahıs, İHA muhabirinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırının ardından yoldan geçen polise teslim olan şahıslar, olayın namus meselesinden kaynaklandığını öne sürdü.

DÖVÜLEN KADIN KAÇTI ADAMI VURDULAR

Edinilen bilgiye göre; Maltepe Küçükyalı sahilindeki park alanında bir kadınla 34 NYH 25 plakalı otomobilinin içinde oturan İrfan Yıldız, 2 kişinin saldırısına uğradı. Silahlı şahıslar, görgü şahitlerinin ifadelerine göre araçtaki kadını dövmeye başladı. Kadın olay yerinden kaçarken, silah çeken E.G. ve H.G., şoför koltuğunda oturan İrfan Yıldız'ı kurşun yağmuruna tuttu. Saldırganlar, olayın ardından yaya olarak kaçmaya başladı.

Bu sırada çevrede panik yaşandı. El ve ayaklarına isabet eden kurşunlarla kanlar içinde kalan yaralının çevresinde toplanan vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Paniğin yaşandığı olay yerine polis ve sağlık ekiplerinden önce gelen İHA muhabiri Hakkı Öz, kanlar içindeki yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Kemerini çıkaran İHA muhabiri, "Gözlerim kararmaya başladı" diyen Yıldız'ın kan kaybını önlemek için bacağını sıkıca bağladı. Yaralıya daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale
etti.

Bu sırada olay yerinden fazla uzaklaşamayan saldırganlar, yoldan geçen bir polis ekibine teslim oldu. Saldırganların, yanlarındaki bir silahı yere attıklarını söylemeleri üzerine, polis 2 şahsı da olay yerine getirdi. Araçtan indirilen şahıslardan E.G., basın mensuplarının soruları üzerine, "Namus meselesi. Eşimle ilişkisi vardı. Yakaladım, vurdum" diye konuştu. Olay yerinde herhangi bir silah bulunmazken, saldırganlar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Gerekli müdahaleleri yapılan yaralı ise Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bir görgü şahidi, "2 şahıs araca doğru ateş etti. Şahıslar yaya olarak kaçtı" derken, bir başka görgü şahidi, "Ben yolun karşısındaydım. Arabanın içinde bir kadın vardı. 2 şahıs geldi, kadına tokat attılar. Daha sonra ateş etmeye başladılar. Kadın olay yerinden kaçtı. Şahsı ağır yaraladıktan sonra kaçtılar" ifadelerini kullandı.