BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Polattan Skibbeye veda yemeği

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, görevinden alınan teknik direktör Michael Skibbe'ye bir veda yemeği verdi.

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, görevinden alınan teknik direktör Michael Skibbe'ye bir veda yemeği verdi. Yemeğe Polat'ın yanı sıra yöneticiler Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin katıldı.

Skibbe, yemek sırasında Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı takımdan ayrıldığı için üzgün olduğunu belirterek, ''Bu takımla birlikte çalışmaktan çok büyük zevk almıştım. Galatasaray'ın, Bordeaux maçında başarılı olmasını ve Kadıköy'de final oynamasını arzu ediyorum. İlk yarıdaki performansımızın kalan maçlarda devam etmesini arzuluyorum. Benim yerime gelen teknik direktöre de başarılar dilerim'' dedi.

Son maçta kendilerine karşı yapılan tezahüratlara çok üzüldüğünü kaydeden Skibbe, şöyle konuştu:

''Taraftarlar, bu gibi maçlarda son dakikaya kadar takımını desteklemeli. Maç bittikten sonra hayal kırıklıklarını tezahüratlarla gösterebilirler. Maç bitene kadar böyle olması daha doğru. Bordeaux'ya karşı oynayacağımız maçta, taraftarların son saniyeye kadar takımı desteklemelerini istiyorum. Takımın, taraftarın desteğine çok ihtiyacı var.''
Kulüp başkanı Adnan Polat da Skibbe'nin Galatasaray'dan ayrılmasının, dostluklarına bir zarar vermeyeceğini söyledi.

Bugüne kadar birçok hocayla beraber olduklarını, her birini, insani ve teknik taraflarıyla ayrı ayrı değerlendirmek gerektiğini vurgulayan Polat, ''Skibbe her şeyden önce bizim çok sevdiğimiz, iletişimimizin çok iyi olduğu, son derece beyefendi ve centilmen bir insan olarak hafızalarımızda yer etti ve öyle kalacak. Teknik direktör olarak da mesleği ile ilgili bütün iyi niyetiyle elinden geleni yaptı, ama bazen şartlar, şanslar arzu ettiğimiz gibi olmayabiliyor'' diye konuştu.

Skibbe ile ilerleyen yıllarda tekrar, müttefik ya da rakip olarak bir araya gelebileceklerini ifade eden Adnan Polat, ''Kendisine bundan sonrası için başarılar diliyorum. Zaten Galatasaray da ona uğurlu gelmiş. Şu anda epey bir teklif var kendisine'' diyerek sözlerini tamamladı.