BIST 10.211
DOLAR 32,22
EURO 35,15
ALTIN 2.472,66
HABER /  SPOR

Polatın içi içine sığmıyor

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ı derbi heyecanı sardı. Yarınki kritik derbide galip geleceklerine inanıyor

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Turkcell Süper Lig'de yarın ezeli rakipleri Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçı kazanacaklarına inandığını söyledi.

Adnan Polat, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, derbi maçın önemini kimseye anlatmaya gerek olmadığını ve UEFA Kupası'ndaki Benfica maçı öncesi de oyunculara derbi maçı unutturmaya çalıştıklarını aktararak, ''Yine de eminim ki kimse unutmuyor tabii. Fenerbahçeliler için de aynı durum geçerli'' dedi.

Her zamanki gibi çok heyecanlı bir maç olacağını söyleyen başkan Polat, ''Bu maçın anlamı Fenerbahçeliler açısından çok farklı, bizim açımızdan çok farklı. Biz oraya kazanmak için gideceğiz ve ben kazanacağımıza inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

Polat, derbi maçı yönetecek hakem Hüseyin Göçek'e de değinerek, şunları kaydetti:

''Hüseyin Göçek'in iyi bir hakem olduğunu biliyorum. Benim beklentim, etki altında kalmadan tamamıyla kuralları uygulayarak maçı yönetmesidir. Sadece kurallara uygun bir maç yönetmesini diliyorum. Gerek federasyonun, gerekse Merkez Hakem Kurulu'nun Hüseyin Göçek'ten beklentileri yüksek. Atamadan önce Göçek'e kamuoyunda büyük bir güvenoyu vardı. Diliyorum o da kimseyi yanıltmaz. Allah yardımcısı olsun.''