BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Polat hayal kırıklığı yaşadı

Adnan Polat, 0-0 berabere tamamlanan Gaziantepspor karşılaşmasında sergilenen futboldan hiç memnun kalmadığını söyledi.

Abone ol

Maç sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Polat, söyleyecek çok fazla şey bulunmadığını belirterek, ''Galibiyeti hak edecek bir oyun oynamadık. Hala inisiyatif bizde. Kalan 6 maçımızı da kazanırsak, netice alabileceğizi düşünüyorum. Şampiyon olmak istiyorsak tüm maçlarımızı kazanmamız lazım artık'' diye konuştu.

Öte yandan, Adnan Polat'ın basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada bir taraftar, ''Başkan bu hocayla olmaz'' diyerek, alınan sonuca tepki gösterdi.

SERVET: ''KÖTÜ OYNADIK''

Galatasaraylı futbolcu Servet Çetin, Gaziantepspor karşısında çok kötü oynadıklarını söyledi.

Maçın ilk yarısında orta sahada görev almasıyla ilgili olarak, Milli Takım'dan döndükten sonra teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın bu şekilde oynayacağını kendisine söylediğini aktaran Servet, ''Kötü oynadığımı düşünmüyorum. Pozisyona da girdim. Normal oynadığım yerdeki performansımı vermem tabii ki mümkün değil ama elimden geleni yaptım'' derken, takım olarak maçtaki performansları için de şunları söyledi:
''Puan kaybının mazereti yok. Çok kötü oynadık ve mücadele etmedik. Çok önemli bir maçtı ve şampiyonluk yolunda kazanmamız gerekiyordu. Bunu başaramadık. Rakibimiz de çok pozisyona girdi. Hiç bu kadar pozisyon vermemiştik. Telafisi olmayan puan kayıpları yaşadık. Rakiplerin artık puan kayıplarını beklemek kötü bir şey. Elimizde avantaj varken bunu kaçırdık. Üzgünüz. Bahane bulmamamız gerekiyor. Şampiyonluğa oynuyoruz ve son 7 hafta. İyi oynayamayabiliriz veya pozisyon da bulmayabiliriz ama bugün hiç mücadele etmedik.''

Sarı-kırmızılı defans oyuncusu Emre de açıklamasında, ''Elimize geçen fırsatları değerlendiremedik ve 2 puan kaybettik. İnşallah ileri haftalarda bunu telafi edebiliriz'' dedi.

KIZIL: ''KAZANAN OLMALIYDIK''

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ise maçın kazananı olmaları gerektiğini savunarak, ''Bir sürü pozisyonumuz oldu ancak değerlendiremedik. Galatasaray gibi bir takımdan burada 1 puan almak da bizim için çok önemli. Futbolcularımı ve teknik heyeti kutluyorum. Galatasaray'a da başarılar diliyorum'' ifadesini kullandı.

Kızıl, maçın seyircisiz olarak oynanmasının kendilerini üzdüğünü de belirterek, ''Futbolun böyle olmaması lazım. 3-5 kendini bilmezin bu takımı seyircisiz bırakması doğru değil. Umarım federasyon bu işe bir çare bulur. Bu, seyircisiz tiyatroya benziyor. Kendin oynayıp, kendin seyrediyorsun. Zevksiz bir durum ama yine de maç çok güzeldi'' şeklinde konuştu.