BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MAGAZİN

Polat Alemdar fena yıkıldı

Nur Fettahoğlu uzun süredir birlikte olduğu Necati Şaşmaz'dan ayrıldı. Sebebi ise..

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl'ın Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu, 1 yıldır aşk yaşadığı Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'dan ayrıldı.

Ayrılık nedeni; Necati Şaşmaz'ın ilişkiyi sürekli saklaması, birlikte fotoğraf çektirmememis ve evlilikten kaçması.

ÖZİLHAN AİLESİNE MİNİK EMİNE GELDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN[PAGE]

Geçen temmuz ayında Anadolu Holding'in veliahtı İzzet Özilhan ile evlenen "Doktorlar" dizisinin Ela'sı Yasemin Ergene (27), dün sabah anne oldu.

Ergene "Doktorlar" dizisinin çekimlerinin de yapıldığı eşinin ailesine ait olan Gebze'deki Anadolu Sağlık Merkezi'nde sezeryanla bir kız bebeği dünyaya getirdi. Bir süre önce oyunculuğu bırakan Ergene, daha önce eşiyle kararlaştırdıkları gibi bebeklerine kayınvalidesi Emine Özilhan'ın ismini koydu. Hastaneye ziyarete gidenler Ergene'nin bebeğinin isminin konulduğu babaannesine çok benzediği söyledi.

ERSİN'İN YERİ BELLİ OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN[PAGE]

Uzun zamandır ortalarda görülmeyen Ersin Korkut'un nerede olduğu öğrenildi. Korkut, iddialara göre şu anda kardeşinin yanında...

BKM Mutfak oyuncularının en sevilenlerinden Ersin Korkut'un uzun zamandır ortalarda görünmeyişi merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde Eser Yenenler'in doğum gününde görülmeyen Korkut'un nerede olduğu soruldu. Korkut'un şehir dışında olduğu söylendi.

Ancak iddialara göre Korkut şu anda Bulgaristan'da. Oraya gidiş nedeni ise kardeşinin orada üniversite eğitimi için bulunması.

Gülfer Sarıgül ile yaşadığı polemiğin ardından Yılmaz Erdoğan'ın konuşma yasağı getirdiği iddia edilen Korkut, en son Çocuklar Duymasın dizisinde görülmüştü. Sonrasında Korkut'un önce Afyon'da sonra da Antalya'da olduğu öne sürülmüştü. 

15 YAŞINDAKİ KIZ TELEVİZYONU AÇTI VE ŞOK OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN[PAGE]

Almanya'da eş değiştirme programında görüntülenen çift, 15 yaşındaki kızlarının programı izlemesi nedeniyle TV şirketinden tazminat kazandı.

Almanya'da bir çift, eş değiştirme kulübüne gitti. Ancak bir televizyon programı gece kulübünde yaşananları filme aldı. Daha sonra bu çekim televizyonda gösterildi.

Ancak o programı izleyen bir genç kız, görüntülerde annesinin jartiyerli, babasının Batman gözlükleri ve elinde seks oyuncağı ile görünce şok oldu. Bu durum karşısında sinirlenen çift televizyon şirketini mahkemeye verdi.

Mahkeme TV şirketini "hafif kusurlu" buldu ve 160 euro (368 TL) tazminat ödemesine karar verdi. TV yönetimi kendini "çiftin geceyi filme alınacağını bildiğini" iddia ederek savundu. Aile ise filme alınacağını bildiklerini ama TV'de gösterilirken yüzlerin kapatılacağını düşündüklerini söyledi.